Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:08, 4. 7. 2020.

| Sport

Surdulički Radnik počeo pripreme, žele gornji deo tabele i da ih zaobiđe korona

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
pripreme prozivka Radnik Surdulica
3. jula održana prozivka; foto: FK Radnik

Sa starim stručnim štabom, predvođenim trenerom Simom Krunićem, šest fudbalera koja su se vratila sa pozajmica, pet novajlija i delom prošlogodišnjeg sastava, surdulički Radnik otpočeo je pripreme za svoju 6. superligašku sezonu, koja počinje 1. avgusta. Ambicija im je mesto u gornjem delu tabele, a želja da ih zaobiđe virus korona.

Sportski direktor kluba Darko Gašić rekao je da je ugovor sa klubom produžio iskusni dvojac - Vuk Mitošević i Predrag Đorđević, dok za Bratislava Pejčića kaže da je pred potpisom. Priključila su im se petorica fudbalera.

Nikola Radmanovac je 23-godišnji štoper iz Kruševca, koji je od omladinskih dana u Napretku, ali je veći deo karijere proveo na pozajmicama, najviše u Trajalu (Prva liga), gde je prošle sezone bio standardni prvotimac. Pravo nastupa za Radnik sledeće sezone će imati i 19-godišnje krilo Viktor Lukić, prošle sezone član Čukaričkog i fudbaler koji je branio boje Brodarca u omladinskoj Ligi šampiona. Ostala trojica su mladi, još neafirmisani fudbaleri: Mihajlo Reščanin, Nemanja Vlajković i Igor Šehapi, nekadašnji omladinac Partizana.

Još šest fudbalera se vratilo u Surdulicu sa pozajmica, a Krunić ih je sve posavetovao da daju sve od sebe, nametnu se i izbore mesto u prvom timu.

Želim svima najpre dobro zdravlje i uspešan početak. Verujem da ćete svi ozbiljno poštovati mere zaštite od aktuelnog virusa kako zbog vas samih, tako i zbog ove čitave sredine. Započinjemo tok priprema koje treba da iskoristite na pravi način: izboriti se za status, za poziciju u timu, jednostavno dokazati se poštujući naše zahteve. Važi za sve, i za stare igrače sa većom ili manjom minutažom, i za nove igrače i za one koji su bili na pozajmici. Probajte da se nametnete, svi ćete imati adekvatan tretman - poručio je Krunić.

Surduličani su prošlu sezonu završili na 10. poziciji, a epidemija ih je omela u tome da postignu više, jer su u trenutku prekida sezone bili u odličnoj formi.

U sezoni u kojoj će Superliga broja rekordnih 20 klubova, želja Surduličana je da imaju bolji plasman.

Prozivka je održana juče i fudbaleri će u Surdulici trenirati do 7. jula, kada putuju na Zlatibor. Plan je, kažu, da se tamo zadrže do 18. jula.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: