Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:03, 21. 1. 2021.

| Sport

Surdulički Radnik poražen na prvoj proveri u Turskoj

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Radnik u Anatliji
Prva provera i poraz; foto: FK Radnik

Posle pet dana priprema u turskoj Anataliji, Radnik iz Surdulice izgubio je rezultatom 4:3 (4:1) od Himkija, člana ruske Premijer lige. Trener ekipe sa juga Srbije Slavoljub Đorđević zadovoljan je uslovima i radom, a narednu proveru Radnik će imati 23. januara protiv Dinama iz Tbilisija.

Ruski tim je poveo golom Konatea u 19. minutu, a tri minuta kasnije isti igrač je ponovo zatresao mrežu Surduličana. Na 3:0 povisio je Mirzov u 27. minutu, a svoj treći gol na meču Konate je postigao u 36. minutu za prednost od 4:0 za Himki.

Jedini gol u prvom poluvremenu za tim iz Surdulice postigao je Bogdanovski u 41. minutu. U nastavku igre Radnik je postigao još dva gola - Danoski je u 59. minutu bio precizan sa "bele tačke", a konačan rezultat (4:3) postavio je Sulaiman u 88. minutu.

U prvoj proveri za Radnik su nastupili Ivan Kostić, Uroš Stojanović, Nikola Bogdanovski, Filip Jović, Nemanja Subotić, Predrag Đorđević, Mihajlo Oreščanin, Zoran Danoski, Dušan Stevanović, Ivan Kričak i Uroš Milovanović. Igrali su još Spasić, Jokić, Radmanovac, Stamenković, Petrović i Sulaiman.

Ekipa iz Surdulice je u Antaliji od 15. januara, a biće tamo do kraja ovog meseca. Šef stručnog štaba Slavoljub Đorđević kaže da je zadovoljan uslovima.

Uslovi su nam više nego odlični, tok priprema se odvija po planiranom i što je najbitnije svi smo zdravi i jako dobro radimo. Novajlije i momci koji su na probi uklapaju se odlično, isto kao i momci iz našeg podmlatka. A što se tiče atmosfere, čista desetka - rekao je Đorđević.

Naredna provera Radniku bi trebalo da bude duel sa Dinamom iz Tbilisija koji je zakazan za 23. januar, a četiri dana kasnije očekuje ga i provera sa Ruhom iz Ukrajine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: