Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:36, 21. 6. 2023.

| Sport

Surdulički Radnik sa novim trenerom počeo pripreme za narednu sezonu

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
355434408_277477611467232_1382682769603317162_n
Zoran Ljubinković zamenio Slavoljuba Đorđevića; foto: FK Radnik

Slavoljuba Đorđevića na klupi Radnika zamenio je Zoran Ljubinković, koji je danas već odradio prozivku igrača, čime su i zvanično počele pripreme za narednu sezonu. Ekipa će prvi deo priprema odraditi u Surdulici nakon čega sledi odlazak na Zlatibor.

Tim sa juga je pod vođstvom Đorđevića prošle godine, iako su na polusezoni bili ubedljivo poslednji na tabeli, kroz baraž izborio opstanak, ali to nije bilo dovoljno da on ostane u Surdulici, a njegovo mesto u narednoj sezone zauzeo je 41-godišnji Zoran Ljubinković.

On je u fudbalskoj karijeri promenioo veliki broj timova u Srbiji i inostranstvu, bio član i niškog Radničkog, dok je kao trener vodio omladince Rada, ali i niželigaše Žarkovo i BASK. 351746943_813959267111430_7964696558068492131_n Gašić obaćao i u narednom periodu redovna primanja; foto: FK Radnik

Uspeh iz prošle sezone je u stvari jedan putokaz kako treba da funkcionišete. Pokušaću da nastavim u istom smeru,a i više. Tražiću od vas maksimum. Želim da vas u narednom periodu zaobiđu povrede. Sreću morate da zaslužite radom, disciplinom, posvećenošću i odnosu prema igračima i prema ljudima u klubu. Postavićemo veće ciljeve. Ja ću sebi postaviti cilj da budemo još bolji nego u proteklih šest meseci. Uzeli ste veliki broj bodova i to će nam biti i smernica da budemo bolji nego u tih šest meseci. Želim vam puno zdravlje i da krenemo što pre. Želim vam da se posvetite maksimalno. Imamo odlične uslove ovde, sve su nam ljudi iz uprave obezbedili te možemo od samog početka da krenemo jako - rekao je novi trener na prozivci.

Osim njega igračima se na početku priprema obratio i sportski direktor Darko Gašić, koji se osvrnuo na prošlogodišnji opstanak, ali istakao da je Radnik stabilan klub, te da igrači nikada ne moraju da brinu što se tiče plata. 355718395_215494484720582_6913990706073003405_n Surduličani 30. juna putuju na Zlatibor; foto: FK Radnik

Postoje dobre stvari koje će klub da zadrži kao model. Prva stvar je vezana za finansije, čega ste i sami svedoci da ni u jednom momentu niste morali da brinete šta će se dešavati sa finansijama bez obzira na situaciju. To će nam i biti prvi zadatak, nastavljanje načina i modela funkcionisanja kluba vezano za finansije. Želja nam je bila da i prilikom formiranja novog stručnog štaba napravimo takav izbor da novi šef stavlja akcenat na rad i razvoj igrača. Ljubinkovića poznajemo godinu i po dana, želim mu dobrodošlicu i želim nam dugu saradnju. Kod naših namera da promenimo dosta toga ogledaće se i stpreljenje i više razumevanja kod odnosa prema šefu stručnog štaba i njegovim saradnicima. Svima želim dobro zdravlje i da sezona bude uspešna - rekao je Gašić.

Fudbaleri Radnika treniraće u Surdulici do 30. juna, kada putuju na Zlatibor gde će se zadržati do 12. jula. U tom perodu odigraće i nekoliko prijateljskih utakmica, ali imena protivnika nisu poznata.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • HERRERA

    18:26 // 29. 6. 2023.

    Podrska,snaga,jedinstvo!!!

  • Гага

    16:22 // 22. 6. 2023.

    Штаће они на Златибору,када им је Власина на20 км.од Сурдулице!?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: