Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:10, 29. 10. 2019.

| Sport

Surdulički Radnik smenio trenera Vranića i vratio Sima Krunića

Autor:Milica JovanovićIzvor:Južne vesti
Simo Krunić
Krunić ponovo na "Čairu", ali u ulozi gostujućeg trenera; foto: Vanja Keser

Sarajlija Simo Krunić nakon nešto više od godinu dana pauze vratio se u Surdulicu, pošto je tamošnji superligaš Radnik rešio da prekine saradnju sa dosadašnjim strategom Nenadom Vanićem. Ovo je treća smena trenera u Surdulici ove seozne, a nastupila je nakon bolnog poraza Surduličana od Crvene zvezde.

Nakon sezone u Čukaričkom i epizoda u reprezentaciji Srbije i niškom Radničkom, Krunić se vratio u Radnik, koji je predvodio od proleća 2017, do leta 2018. godine. Tako će se Sarajlija vratiti na stadion “Čair”, samo ne na klupu domaćina, na kojoj je otpočeo sezonu, već na mesto za goste, pošto Radnik sutra, 30. oktobra gostuje Radničkom.

I prošlog puta sam došao u Radnik kada dugo nisam imao angažman. Ja sam ovu sredinu zavoleo, meni je u Surdulici kao kod kuće. Sa Radničkim će biti teško, mene tamo nisu prihvatili od početka, još od meča sa Florom, ali to je zbog situacije kad sam bio trener Čukaričkog - priča Krunić.

Vanić se na klupi Surduličana zadržao dva i po meseca, koj dan više od njegovog prethodnika Slaviše Božičića. Radnik je u poslednjih 5 prvenstvenih mečeva zabeležio 2 pobede, jedan remi i 2 poraza, što za tim koji je pre toga sakupio svega 4 boda jasan napredak.

Ipak, čini se da je ubedljiv poraz od Crvene zvezde pre 3 dana posebno zaboleo čelnike kluba, s obzirom na to da nije ni šampion Srbije u Surdulici bio tako dominantan, koliko je Radnik pružio lošu partiju punu grešaka.

Inače, Krunić je prošle sezone vodio Čukarički do kvalifikacija za Ligu Evrope. U klubu sa Banovog brda nije dobio šansu da debituje u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali jeste u Radničkom. Radio je i u OFK Beogradu, Željezničaru iz Sarajeva, Inđiji, Dalijenu i Jagodini, sa kojom je i ostvario ajveći uspeh, pošto je 2013. godine osvojio Kup Srbije.

Bio je član stručnog štaba seniorske reprezentacije Srbije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Juznoprugas

    10:55 // 31. 10. 2019.

    Da li ce treneri sa juga Srbije dobijati sansu na tom istom jugu ili ce se rotirati jedni te isti treneri?
    Zasto se potcenjuje njihov kvalitet?
    Zasto Beograd mora da ima poslednju rec?
    Da li je Srbija zemlja jednakih mogucnosti?

  • Kole

    14:32 // 30. 10. 2019.

    Presmešno, ekipe vraćaju trenere koje su otpustili i to njih nekoliko se vrti u krug, njih baš briga primaju plate, ali kako te ekipe nije sramota

  • Dok Holidej Niški

    11:02 // 30. 10. 2019.

    Косан, Лалат, Симо, Ванић,Веселиновић и још пар њих је група тренера која се врти у круг у српским клубовима,јер су водили већину клубова у Србији и све је исто само ,, њега нема., --напретка и резултата у фудбалу, и зато смо ту и где јесмо у блату из кога још дуго са таквима нећемо изаћи.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: