Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:55, 19. 11. 2023.

| Sport

Tadić: Očekujemo puno dece u Leskovcu, to dodatno motiviše igrače

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Reprezentacija Srbije, fudbal, Leskovac
"Orlovi" na "Dubočici"; foto: Fudbalski savez Srbije

"Nismo dugo igrali van Beograda, očekujemo u Leskovcu puno dece, mislim da će to dodatno da motiviše igrače i da im bude interesantno", rekao je Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije pred meč sa Bugarskom koji će biti igran u nedelju, 19. novembra od 15 sati. Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi rekao je da je radostan što će igrati u južnom delu Srbije.

dusan tadic, fudbalski savez srbije Dušan Tadić očekuje veliku podršku; foto: Fudbalski savez Srbije Meč odluke fudbalske reprezentacije Srbije igra se danas od 15 sati na novom stadionu "Dubočica", a kapiten "orlova" Dušan Tadić kaže da mu je drago što će igrati u specifičnom ambijentu - na tri tribine će biti deca.

Nismo dugo igrali van Beograda, mislim da sam ja poslednji put igrao u Novom Sadu ili Jagodini, protiv Velsa, pdnosno Severne Makedonije. Bila je dobra atmosfera i tamo, očekujemo sutra puno dece, mislim da će to dodatno da motiviše igrače i da im bude interesantno - rekao je Tadić.

dragan stojkovic piksi, fudbalski savez srbije Dragan Stojković Piksi ističe da mu je drago što se igra na jugu; foto: Fudbalski savez Srbije I selektor Srbije Dragan Stojković Piksi ističe da mu je drago što se igra u južnoj Srbiji, njegovom rodnom kraju.

Reći ću vam da delim radost sa svima, i igračima i članovima stručnog štaba što ćemo prvi put igrati van Beograda ovako važnu utakmicu, posebno u južnom delu Srbije. Ovo je jedna vrsta promocije stadiona. Gledajući taj sportsko-fudbalski aspekt, zadovoljni smo, pogotovo ja, kada vidim da po Srbiji niču ovako lepi objekti. Ali, to je jedna stvar, a sasvim druga ono što sledi sutra. A to je daleko najvažnija utakmica u ovim kvalifikacijama za nas. Spremni smo i po pitanju startnih 11. Nemam nikakvih dilema. Znam ko će istrčati na teren - rekao je Piksi.

fudbalska reprezentacija srbije, foto fudbalski savez srbije 1 Meč odluke; foto: Fudbalski savez Srbije Veliko interesovanje vladalo je za ovu utakmicu, a nakon smanjenja kazne, Fudbalskom savezu je bilo omogućeno da jednu tribinu pusti u prodaju za navijače. Prodaja karata, kako kažu u FSS-u, dogodila se brzo, a da stadion "Dubočica" ima više mesta, bilo bi ispunjeno.

Pa dobro, nije ovo stadion od 70 hiljada mesta. Mali je kapacitet, oni koji je trebalo da dobiju karte iz sveta fudbala, dobili su. Svi, verujem, shvataju situaciju u kojoj se nalazimo, da smo pod kaznom. Došli smo u situaciju da nas raduje kada nam dozvole da pustimo 1.500 ljudi na stadion - rekao je Piksi.

Fudbaleri Srbije odradili su sinoć trening na stadionu u Leskovcu, a danas će od 15 sati odigrati meč koji ih može odvesti na Evropsko prvenstvo, prvi put posle 2000. godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Lepa

    13:06 // 19. 11. 2023.

    Lepo ti zboris ali političarima su bitnije druge stvari..

  • Milorad

    12:12 // 19. 11. 2023.

    Ko će vas da motiviše. Bog Otac, ne može. Vučete se na terenu. Niste bez dvadesetak vraćenih lopti golmanu. Nepotrebno. Je li to fudbal
    Gledate li snimak ponekad. Šta igra Milenković. A, Živković. Koliko pružate klubovima u kojima ste a koliko reprezentaciji. Volim fudbal, ali džaba. Od vas vajde nema
    Busate se u grudi, u grb Srbije, a na terenu !? Nula.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: