Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:10, 27. 2. 2021.

| Sport

Teniserka niškog TAŽ-a Anja Stanković prva u regionu, treća u Srbiji

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
anja stanković
Najuspešnija Anja Stanković; foto: TAŽ

Na Dvoranskom prvenstvu Srbije za teniserke do 16 godina, teniserka niške Teniske akademije Živković Anja Stanković osvojila je treće mesto, dok je na Prvenstvu regiona Teniskog saveza istočne Srbije u konkurenciji do 18 godina osvojila prvo mesto.

Prvenstvo regiona odigrano je na terenima TAŽ-a, a Stankovićeva je u finalu bila bolja od klupske drugarice Emilije Zdravković, nakon predaje zbog povrede. Treće mesto takođe je osvojila teniserka ove akademije Natalija Nikolić.

U konkurenciji tenisera Stefan Skobelev (TAŽ) je bio bolji od klupskog kolege Mateje Miloševića sa 2:0 (7/6, 6/3), dok su 3. mesto su podelili takođe domaći takmičari, Nikola Jović i Veljko Cvetković.

Kako kažu u Teniskoj akademiji Živković, na domaćim teniskim turnirima u proteklih nedelju dana teniseri i teniserke Teniske akademije Živković postigli su odlične rezultate - na Otvorenom prvenstvu Niša za tenisere i teniserke do 14 godina do titule su stigli Aleksandar Žikić i Anastasija Cvetković, trećeplasirane su bile Darija Ilić i Nađa Mladenović, a trećeplasirani je bio Alban Šabani.

Na Otvorenom prvenstvu Ćićevca za tenisere i teniserke do 8 godina do titule su stigli Pavle Pavlović i Anja Pejić. Danica Todorović je bila 3. na Otvorenom prvenstvu Beograda u konkurenciji teniserki do 10 godina - kažu u TAŽ-u.

Kako obaveštavaju, u ponedeljak 1. marta na terenima niške akademije počinje glavni deo Dvoranskog prvenstva Srbije za tenisere i teniserke do 12 godina.

Tokom vikenda su kvalifikacije, a učestvovaće oko 80 tenisera i teniserki iz cele Srbije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mara

    12:55 // 27. 2. 2021.

    Sve čestitke

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: