Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:27, 30. 4. 2017.

| Sport

Treća pobeda u nizu za Radnik

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Golman Ognjen Čančarević odličan na mreži Surduličana; foto: Vanja Keser
Golman Ognjen Čančarević odličan na mreži Surduličana; foto: Vanja Keser

I pose 3 odigrana kola plej-auta, Radnik ne zna za poraz, čime su postali jedini tim sa maksimalnim učinkom među timovima koji se bore za opstanak i verovatno ga i osigurali. Tako je ovog puta, nakon Čukaričkog i Spartaka, pobeđen i Rad u Beogradu sa 2:0.

Akcije domaćeg tima bile su mnogo opasnije, a statistički gledano, bili su bolji rivali tokom čitavog meča. Ipak, šanse koje su sebi stvorili Beograđani ipak nisu uspeli da pretvore u golove, a veliku zaslugu za to imao je i golman Surduličana Ognjen Čančarević, koji je imao nekoliko odličnih odbrana.

Prvi gol Radnik je postigao nakon izvođenja kornera u 16. minutu, kada je lopta pala na Miloša Milovanovića, koji se nalazio odmah ispred gola i prosledio je u protivničku mrežu.

U nastavku je Rad uglavnom napadao, ali prednost za goste duplirao je Miloš Stanković, svega 2 minuta nakon što je ušao na teren. Lopta je sa velike udaljenosti stigla do njega, a on je lepo zahvatio i poslao u sam ugao protivničkog gola.

Ovom pobedom Radnik se zadržao na 3. mestu na tabeli timova koji se u plej-autu bore za opstanak. U narednom kolu oni će ugostiti Novi Pazar, koji je pretposlednji i koji je u doigravanju nanizao sva 3 poraza.

Superliga, plej-aut, 3. kolo: Rad - Radnik 0:2 (0:1)

Stadion: Kralj Petar Prvi, Beograd

Glavni sudija: Dragan Čolović

Žuti kartoni: Rad - Tomislav Pajović (43. minut); Radnik - Miloš Trifunović (43. minut), Miloš Stanković (77. minut) i Nikola Žakula (82. minut)

Strelci: Miloš Milovanović (16. minut) i Miloš Stanković (77. minut)

Rad: Lutovac, Rodić, Pajović (od 73 Petković), Maraš, Milošev, Dimitrijević, Mladenović (od 60. Veselinović), Bainović, Radivojević, Bates, Mirković

Radnik: Milovanović, Vlahović (od 80. Adamović), Žakula, Kjeremeh, Radović (od 75. Stanković), Gojković (od 28. Vuković), Trifunović, Arsenijević, Čančarević, Milinković, Žarković    

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: