Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:08, 25. 3. 2012.

| Sport

Trener Radničkog podneo ostavku

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
aleksandar kuymanovic
foto: Ivan Mančić

Trener Radničkog Aleksandar Kuzmanović nakon pobede nad Bežanijom podneo ostavku.

Lider Prve lige ostao je bez šefa stručnog štaba drugi put ove sezone. Nezdovoljstvo odnosom Upravnog odbora i atmosfera u klubu naterali su Kuzmanovića da se povuče sa mesta trenera Radničkog.

- U petak sam poslao poruku predsedniku Skupštine kluba Milošu Simonoviću u kojoj sam najavio da ću posle meča sa Bežanijom podneti ostavku zbog dešavanja u klubu, ali nije bilo reakcija - rekao je Kuzmanović za Južne vesti.

Kako Kuzmanović dodaje, niko iz Uprave mu se još nije obratio. 

- Znak za takvu odluku je bio što sam čuo i da je rukovodstvo tokom nedelje  tražilo drugo rešenje. Ćutanje je znak odobravanja. Dakle, nisam više trener Radničkog - istakao je Aleksandar Kuzmanović.

Kuzmanović je preuzeo Radnički pred 12. kolo Prve lige kada je niški tim bio prvi na tabeli sa 2 boda više od prvog pratioca. Do tada ekipu je vodio Zvonko Đorđević sa kojim je sporazumno raskinut ugovor.

- Radničkom želim sve najbolje i da sledeće sezone gledamo superligaške utakmice na Čairu. Smatram da sam na tom putu dao skroman doprinos - rekao je na kraju Kuzmanović.

Međutim, predsednik Upravnog odbora Radničkog Slavoljub Vlajković kaže da Kuzmanović ostavka nije zvanična.

- Ja ne znam da je Kuzmanović podneo ostavku. On nije podneo ostavku Upravnom odboru. Čujem da se priča po gradu o tome, ali kada se obrati Upravnom odbrou, mogu tada da komentarišem - rekao je Vlajković.

Kuzmanović je igrao u Radničkom u periodu od 1985. do 1992. godine. Zatim je igrao u Saudijskoj Arabiji, a karijeru je završio 1999. godine u Australiji, gde je predvodio nekoliko klubova. Bio je na čelu omladinske ekipe, ali i na čelu Radničkog.

Radnički je u subotu pobedio Bežaniju sa 1:0 golom u 91. minutu, a trenutno je prvi na tabeli Prve lige sa 39 bodova, 2 više od Donjeg Srema.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • nikola

    02:34 // 30. 3. 2012.

    Alo bre ljudi branite trenera koji veze nema sa zivotom. Zasto to kazem? Pa iz razloga tog da je najmanje 9 igraca povredjeno. Ima jos mnogo kola do kraja a nema vise igraca, sto ce reci da su igraci katastrofalno pripremljeni. Pa cele pripreme su igrali na vestackoj travi, a sada igraju na oranicama koje su ipak daleko mekse i igraci se samo povredjuju. Yadnjih 2 meseca igraci su treninzima igrali samo sevu i sprdali se.
    Sto se tice uprave ona je katastrofalna, gospodin Boban srozava Radnicki vec 15 godina i niko mu nista ne moze. I da na kraju da nema tog Bankovica igraci ne bi nijednu premiju dobili dakle pustite coveka i zahvalite mu.

    • pozitivac

      13:42 // 30. 3. 2012.

      U pravu si nikola ima dosta povređenih igrača, 4-5 sigurno. Veštačka trava je moguće jedan od glavnih problema,ali nije se samo Radnički ove zime na njoj pripremao. Za tu podlogu igračima je potrebna posebna obuća, ali PREDSEDNIK VLAJKOVIĆ im sigurno nije obezbedio.Podatak da su pobedili Budućnost, lagano Čuku, a Bežaniju u poslednjim minutima utakmice meni govori da je ekipa fizički spremna.Čujem da g-din Banković daje novac za radnički, ali koliko se igrači žale i treneri odlaze, meni više liči na dobar marketing u čijoj službi si i ti na žalost nikola. Neka samo naš Real nastavi sa rezultatima kao i Murinjov Real i sve će biti dobro.

  • matematičar

    17:08 // 27. 3. 2012.

    (igrači + trener + meraklije100% + nišlije100%)--------- (UO VLAJKOVIĆ + suđenje ZLEGENDE + prodane meraklije ZLEGENDE + prodaniTT BPmediji LEGENDE + premirana bežanija NAPRETKOVA + ZB LEGENDA) = RADNIČKI : Buđavija 1: 0

  • Ultras 018

    16:01 // 27. 3. 2012.

    Kakvi komentari i kakve konstatacije ovde mogu sve da se procitaju pa to je strasno...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: