Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:17, 30. 11. 2023.

| Sport

Trener Radnika: Borba je za opstanak, očekujem da osvojimo bodove

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Milan Milanović
Milan Milanović zadovoljan angažovanjem igrača na treninzima; foto: FK Radnik Surdulica

"Borba je za opstanak, znači, očekivanja su da uzimamo bodove", rekao Milan Milanović, trener Radnika iz Surdulice, ekipe koja će u petak, 1. decembra u Subotici protiv Spartaka igrati meč 17. kola Superlige. Surduličani su sa 10 bodova na poslednjem mestu na tabeli.

Promena trenera malo je "trgnula" fudbalere iz Surdulice koji su u prošlom kolu odigrali nerešeno (1:1) sa ekipom Mladosti iz Lučana. Milan Milanović kaže da je njegova ekipa odigrala dobro taj meč.

Nastavljamo dalje, bez obzira gde igramo i protiv koga igramo, da li na strani ili kod kuće, na nama je da probamo da sve pobedimo. Nakon ove utakmice jasnija je slika formiranja sastava, pa ćemo razmatrati o aktiviranju i bonus igrača na pojedinim pozicijama. Najbližu odluku donećemo pred početak meča, a najbitnije je da su svi igrači pred polazak na put raspoloživi za nastup. Zadovoljni smo angažovanjem na treninzima i ako samo tako nastavimo, doćićemo do rezultata - rekao je Milanović.

Spartak je sa 6 pobeda, jednim remijem i 8 poraza na devetom mestu na tabeli, a u prethodnom kolu savladao je IMT.

Znamo da Spartak ima skup dobrih igrača, dobili su novog trenera i sigurno će na domaćem terenu biti agresivniji i agilniji. Na nama je da odgovorimo takvom načinu igre i da najpre gledamo sebe, kako mi igramo i da se potrudimo da dođemo do pobede u ovoj utakmici - dodaje trener Radnika.

Meč u Subotici je u petak, 1. decembra od 18:30.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: