Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:59, 22. 11. 2020.

| Sport

Trojica trenera Radničkog imaju koronu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Milan Đuričić trener Radnički
Milan Đuričić je trenutno u dvonedeljnom karantinu nakon izlaska iz bolnice; foto: Vanja Keser

Dan nakon poraza od Inđije (1:0), iz Fudbalskog kluba Radničkog objavili su da su, pored šefa stručnog štaba Milana Đuričića, još trojica trenera pozitivna na koronu i nalaze se u karantinu. Meč sa Inđijom su, kako objašnjavaju iz niškog superligaša, sa igračima zato spremali samo pomoćni treneri Zumbul Mahalbašić i Saša Stojanović.

Posle igrača Nenada Gavrića i prvog trenera Milana Đuričića, koji se još oporavlja, tokom prvenstvene pauze, testiranjem je utvrđeno da su koronom inficirana još trojica trenera niškog tima, kažu u "Realu sa Nišave".

Iako se u Radničkom poštuju sve predviđene mere epdemiološke zaštite i poštuju sve odluke Republičkog kriznog štaba i pored toga što su početkom prošle sedmice, odnosno prošlog ponedeljka bili negativni na PCR testu, posle još jednog laboratorijskog testiranja, saopšteno je da su na koronu pozitivni i pomoćni treneri Stefan Janković i Vladimir Popić, kao i trener golmana Miroslav Stanković. Sva trojica odmah su upućena su u karantin, odnosno izolaciju od najmanje 14 dana - kažu iz Radničkog.

Zbog ovakve situacije, sa fudbalerima su utakmicu 15. kola Superlige protiv Inđije, koju je Radnički izgubio sa 1:0, pripremali samo pomoćni treneri Zumbul Mahalbašić i Saša Stojanović.

Imali smo dve nedelje da se spremimo za ovaj meč, ali smo to radili bez šefa stručnog štaba i još trojice pomoćnih trenera. Đuričić je trenutno u dvonedeljnom karantinu nakon izlaska iz bolnice. Nije lako raditi bez šefa, a sve je postalo još teže kada su i moje kolege pomoćnici dobili pozitvne testove. Imali smo odličan start, pobedili smo Partizan, a onda su krenuli problemi sa virusom. Ko radi u fudbalu zna koliko su veliki ti problemi i koliko je teška situacija u kojoj smo se našli - kaže Mahalbašić.

Već u sredu, 25. novembra niški tim igra sa prvoligašem IMT-om u Beogradu u osmini finala Kupa Srbije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ouzo

    21:49 // 23. 11. 2020.

    Zumbuli, zumbuli ,cvatu...

  • Mara

    20:57 // 22. 11. 2020.

    Biće dobro

  • Vojnicki pasulj

    19:56 // 22. 11. 2020.

    Radnicki nikad gori, svi gi pobedjuju sa a i bez trenera

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: