Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:13, 18. 6. 2021.

| Sport

U Leskovac stigla još dva pojačanja, Spasić i Grubić novi igrači Dubočice

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Đorđe Spasić
Spasić nastavio Kocićevim stopama; foto: RK Dubočica 54

Nakon golmana Miroslava Kocića, uprava rukometnog kluba Dubočica angažovala je još dva nova igrača za narednu sezonu. Baš kao i Kocić, iz niškog Železničara stigao je Đorđe Spasić, dok je redove Leskovčana pojačao i Nikola Grubić, koji je prethodnih sezona nosio dres beogradskog Partizana.

Rođeni Blačanin Đorđe Spasić igra na poziciji levog krila, a jedan je od najboljih igrača na toj poziciji u Srbiji što pokazuje statistika, kao i njegov golgeterski učinak. Prethodne sezone tu poziciju u leskovačkom superligašu pokrivali su Radulović i mladi Simić koji će najverovatnije ovog leta promeniti sredinu.

Veliko nam je zadovoljstvo što smo u redove našeg kluba uspeli da dovedemo tako kvalitetne i iskusne igrače kao što su Kocić i Spasić, čime stvaramo još sigurniju ekipu za predstojeću sezonu – kažu iz Dubočice. Nikola Grubić Pojačanje na poziciji desnog beka; foto: RK Dubočica 54

Deficitarna pozicija poslednjih godina rukometašima Dubočice je desni bek, a predstojeće sezone glavna uzdanica na toj poziciji biće levoruki Nikola Grubić koji je prethodnih sezona nosio dres Partizana, gde nije imao značajniju ulogu, pa je rešio da promeni sredinu. Nikola Grubić ima 21 godinu, rođen je u Kaću, a prošao je sve mlađe reprezentativne kategorije.

I pored već sada tri pojačanja iz Dubočice ne planiraju ovde da stanu, pošto se po rečima iz tog kluba intezivno radi na pregovorima sa još nekoliko igrača koji bi sledeće sezone mogli da zaduže dres „Vukova“.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Razbibriga

    17:46 // 19. 6. 2021.

    Ja to i kazem, Leskovac u ekspanziji, a Zelja u propadanju, jer je ostavljen na milost i nemilost, od strane niske nenarodne vlasti !

  • sasa

    17:25 // 18. 6. 2021.

    trener vukova je najslabija karika..

  • Razbibriga

    15:55 // 18. 6. 2021.

    Vec drugi iz Zelje u Leskovac,ko je sledeci ? Raspadanje se nastavlja !

    • sasa

      17:30 // 18. 6. 2021.

      kocić je iz leskovac, a niš je uvek uzimao najbolje. Pavle najbolji primer.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: