Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:38, 16. 12. 2019.

| Sport

U poslednjem minutu Radnik dao gol Partizanu, ali izgubio

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Radnik Radnički
Poraz za kraj 2019. godine; foto: Vanja Keser

Na Gradskom stadionu u Surdulici Partizan je prilično rano završio posao - za nešto više od 50 minuta postavio je 2:0, pa domaćem Radniku pogodak u 90. minutu nije doneo ni bod. Zaostali meč 6. kola Superlige završen je sa 1:2, pa su Surduličani porazom stavili tačku na 2019. godinu.

Već u 16. minutu crno-bele su centimetri delili od prvog vođstva. Sejduba Suma je izigrao golmana rivala i šutirao ka golu, ali je jedan od fudbalera Radnika odbio loptu na samoj gol liniji. Ni tu nije bio kraj opasnosti po gol Surduličana, jer je Takuma Asano pokušao da vrati loptu u gol, ali nije mogao da se izbori sa dvojicom protivnika. Lopta je ponovo odbijena, ali se i dalje nalazila u kaznenom prostoru, gde je prihvatio Umar Sadik, koji je potom pao, te su mu fudbaleri Radnika oduzeli loptu.

Dve dobre intervencije golmana plavih Ivana Kostića sačuvale su rezultat 0:0, koji se ipak promenio u 30. minutu. Ponovo je Suma bio akter, šutirao je, Kostić odbio loptu, ali je Gvinejac ponovo naletao i poslao pored golmana Surduličana, koji se nalazio na zemlji.

Tek što je počelo drugo poluvreme, gosti su duplirali prednost - Asano je izašao sam pred Kostića i šutirao po zemlji sa 15 metara.

U nastavku je još Zoran Tošić zicer poslao u malu mrežu. Surduličani su sve slabije napadali iako su se u prvom poluvremenu i borili. I kada je delovalo da je to - to "pao" je počasni pogodak za domaće. Strelac je bio Luka Mićić, koji je sam doterao loptu do 7 metara od gola i šutirao jako, kroz noge golmanu Filipu Kljajiću.

Sa 1:2 je završen meč, jesenji deo sezone i takmičenje u 2019. godini za oba tima.

Radnik je na 13. poziciji sa 19 bodova, s tim što mu je 11. mesto daleko samo jedan bod. Partizanu je pak ovaj trijuf doneo drugu poziciju na zimskoj pauzi.

Inače, superligaši će naredna 2 meseca pauzirati sa takmičenjem, jer se na terene vraćaju sredinom februara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: