Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:30, 10. 11. 2018.

| Sport

Uz sporan pogodak Crvena zvezda ponovo savladala Dinamo

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički dinamo
Ni iz trećeg pokušaja u sezoni Vranjanci nisu uspeli da daju gol Crvenoj zvezdi; foto: Vanja Keser

Bitno drugačiji sastav Crvene zvezde zaigrao je protiv Dinama, u odnosu na onaj koji je izašao pred Liverpul, što se i osetilo u igri šampiona Srbije. Međutim, sporni pogodak Nikole Stojiljkovića okuražio je crveno-bele, koji su Vranjance u Surdulici savladali sa 3:0, u 16. kolu Superlige.

Prvi pogodak dogodio se nakon pola sata igre, čemu je prethodila situacija u kojoj je Nišlija bio jedan na jedan sa golmanom Urošem Đurićem. Na snimku deluje kao da je zakačio golmana Uroša Đurića, koji je bio na zemlji, pre nego što je loptu poslao u prazan gol, ali to tako nije video i sudija nenad Đokić.

Do tog trenutka Vranjanci su se sasvim solidno pokazali, čak bili i ravnopravni sa crveno-belima, kojima do sada ni na jednom meču nisu uspeli da daju gol. Ipak, gosti su se razgoropadili nošeni iznenadnom prednošću i u drugom poluvremenu postigli dva pogotka.

Svega tri minuta od početka drugog dela meča Ebisilio je centrirao, a Srđan Babić glavom loptu sproveo u mrežu za 2:0.

Osam minuta kasnije lepu akciju izvela je Crvena zvezda, pošto je Marko Marin poslao loptu Stefanu Hajdinu, a ovaj je vratio Veljku Simiću, koji je poslao u donji ugao gola.

U narednih pola sata Beograđani su mogli i da povise rezultat, a mogao je i Zakaria Suraka da postigne prvi gol za Dinamo, ali ništa od toga nije otišlo u mrežu, te se do kraja rezultat nije promenio.

Vranjancima je ovo četvrti poraz u nizu i sa svega 7 bodova zauzimaju poslednju poziciju na tabeli. Nakon dvonedeljne pauze u Superligi Dinamo očekuje duel i sa drugim “večitim rivalom”, pošto će gostovati Partizanu.

Podsetimo, Dinamo nije predvodio prvi trener Dragan Antić, pošto ga je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije "prognala" iz fudbala na 15 meseci zbog izjava usmerenih protiv FSS-a i sudija, te povlačenja ekipa sa terena na meču sa Radnikom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Petar Mirkovic

    02:47 // 11. 11. 2018.

    aBe azdisali Vranjanci! iL iH Ne hrane/placaju pa nemaju volju da igraju, aL Pusti onda ljude koji hoce da igraju, pa makar iDzabe aL Da ostave srce na teren!! Ovi manekeni pustaju Beogradjane da rade kako i sta si oni oce, idi begaj!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: