Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:41, 10. 8. 2021.

| Sport

Zbog obaveza Zvezde u Evropi otkazan meč u Surdulici

Autor:Mako MitićIzvor:Južne vesti
fk-radnik-surdulica.jpg
Radnik pristao na odlaganje meča; foto: FK Radnik Surulica

U petak, 13. avgusta, trebalo je da bude odigrana utakmica 5. kola Linglong Superlige između Radnika i Crvene zvezde, ali će taj meč biti odložen, saopštili su iz Zajednice klubova Superlige. Kao razlog navode se obaveze beogradskog kluba u Evropi, dok naknadni termin za sada nije poznat.

Fudbaleri Crvene zvezde večearas od 19 sati igraju revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv moldavskog Šerifa, a bez obzira na ishod meča, šampion Srbije će i naredne nedelje imati obaveze u evropskim takmičenjima pa su iz Zajednice odlučili da meč u Surdulici odlože.

Na osnovu zahteva FK Crvena zvezda za odlaganje utakmice 5. kola Linglong Tire Super lige Srbije, koja je trebalo da bude odigrana u petak 13. avgusta 2021. godine između FK Radnik i FK Crvena zvezda, a uz saglasnost FK Radnik, doneta je odluka o odlaganju. Novi termin odigravanja ovog susreta biće naknadno saopšten - stoji u saopštenju.

Fudbaleri Radnika u dosadašnjem delu prvenstva imaju 6 osvojenih bodova i nalaze sa na 5. mestu tabele, a u prošlom kolu su slavili protiv Radničkog u Kragujevcu.

Izabranici Igora Bondžulića svoj naredni meč odigraće tek 21. ili 22. avgusta, kada će gostovati ekipi Mladosti iz Lučana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • I got shot by the Sheriff...

    22:45 // 10. 8. 2021.

    Sad ga mog ponovo zakažu... otkazaše im europske obaveze...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: