Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:03, 24. 9. 2018.

| Sport

Zdravlje dovelo 3 pojačanja, novi trener Marko Dimitrijević

Autor:Bojana AntićIzvor:Južne vesti
Drugi po redu Memorijalni turnir u čast legendi pirotske košarke
Nov trener stigao u tim; ilustracija: pixabay/KeithJJ

Košarkaški klub Zdravlje u novoj sezoni vodiće Kraljevčanin Marko Dimitrijević, potvrdio je potpredsednik kluba Igor Stojanović. Pored novog trenera, u tim iz Leskovca stigli su Dragan Mijajlović iz kruševačkog Napretka, Nikola Čvorović, bivši igrač i junior Zvezde i Stefan Ljubenković iz Odžaka.

Novi trener Marko Dimitrijević, sportskoj javnosti poznat kao nekadašnji strateg Novog Pazara, Mladosti (SP) i Poleta, ali i kao pomoćni trener Univerzitetske košarkaške reprezentacije Srbije 2017. godine, stigao je da, kaže Stojanović, vrati leskovačku košarku “na noge”.

Dimitrijević je stigao u tim kao jedan od najperspektivnijih mladih trenera u Srbiji. On je došao, ne zbog toga što Leskovac nema kvalitetna trenere, nego zato što se veliki broj domaćih igrača nije baš najbolje uklopilo u sistem rada naših trenera, pa smo odlučili da napravimo neku promenu i dovedemo nekog sa strane - kaže Stojanović.

Pored njega, objašanjava Stojanović, u tim su došla i trojica igrača sa strane.

Pridružili su nam se i trojica momaka sa strane - Dragan Mijajlović iz kručevačkog Napretka, Nikola Čvorović, bivši igrač i junior Zvezde i Stefan Ljubenković iz Odžaka. Ambicije su nam velike, ali se za početak nadamo da ćemo se vratiti u sam vrh tabele - kaže Stojanović.

Dres kluba u novoj sezoni, pored trojice novih igrača, nosiće Strahinja Stojković, Nikola Ristić, Dragoslav Jović, Milan Tešanović, Miloš Petković, David Dojčinović, Vladica Jovanović, Tomislav Tešović, Aleksandar Andrejević, Stefan Stojiljković i Milan Manić.

Inače, sezona počinje 29. septembra, a na parket će košarkaši Zdravlja najpre zaigrati kod kuće sa ekipom Velike Plane.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: