Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:40, 8. 10. 2021.

| Sport

Zdravlje protiv Radničkog u Leskovcu traži drugu pobedu

Autor:Marko Mitić Izvor:Južne vesti
KK Zdravlje
Premijera pred domaćom publikom u subotu od 18 sati; Ilustracija; foto: M. M.

Nakon pobede na povratku u KLS-u protiv Sloge u Kraljevu, košarkaši Zdravlja u subotu od 18 sati dočekaće ekipu kragujevačkog Radničkog. ”Farmaceti” će pokušati da pred svojom publikom zabeleže trijumf i tako pokažu da, iako su povratnici u najjači rang takmičenja, poseduju neophodan kvalitet.

Izabranici Lazara Spasića su već u pripremnom periodu pokazali da će za sve ekipe ove biti tvrd orah, a to su na svojoj koži osetili i Kraljevčani koji posle neizvesne završnice nisu uspeli da spreče Leskovčane da se raduju i upišu prvu pobedu na svom kontu. Još jedan neizvestan meč očekuje se i u 2. kolu, pošto će gosti iz Kragujevca svakako pokušati da dođu do prve pobede, nakon poraza na otvaranju sezone od Novog Pazara.

Najveća opasnost po koš Leskovčana biće iskusni centar Raško Katić koji, i pored toga što je ušao u petu deceniju života, i dalje dominira pod protivničkim koševima. I tim iz Leskovca u centarskoj liniji ima iskusnog igrača Stefana Đorđevića koji je u jednom delu karijere nosio dres ekipe Radničkog, a prošle nedelje u Kraljevu bio je najefikasniji igrač svog tima.

Biće to prvi meč Zdravlja u KLS-u u Leskovcu posle 13 godina, a ulaz u halu SRC ”Dubočica” biće slobodan, te iz leskovačkog tabora očekuju dobru posetu i energiju sa tribina koja će im pomoći da sezonu započnu na najbolji mogući način, sa dve pobede.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: