Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

demanti

 • milenijum tim

  “Milenijum tim”: Neistine Narodne stranke kampanja za sticanje jeftinih političkih poena

  Nakon konferencije za medije koju je Narodna stranka održala u Vranjskoj Banji povodom, kako je rečeno, koruptivnog dela beogradske kompanije “Milenijum tim” koje se desilo tokom prodaje banjskog jezgra, iz ove kompanije kažu da u potpunosti demantuju neistine koje ta stranka iz dana u dan iznosi o njihovom poslovanju. Zbog neistina koje je Narodna stranka plasirala o njihovom poslovanju su, kažu, pokrenuli sudske procese protiv njenih vodećih ljudi, a novac od odštete će donirati u dobrotvorne svrhe.

  (1) detaljnije
 • naslovna

  Administratori sajta KC Niš: Nismo skrivali konkurs za zaposlenja

  Reagujući na tekst Južnih vesti "Direktor Kliničkog centra krio informacije o zapošljavanju novih radnika", administratori sajta te ustanove poslali su ispravku u kojoj tvrde da je informacija o konkursu sve vreme bila dostupna na naslovnoj strani njihovog sajta, kao i da je netačno da je konkurs objavljen u rubrici "O nama".

  (8) detaljnije
 • tg008.jpg

  "Tigar" demanatuje Tužilaštvo

  Pirotska kompanija “Tigar” demantovala je navode Višeg javnog tužilaštva da je više direktora štetnim ugovorima oštetilo kompaniju “Tigar” za 460 miliona dinara i time nanela štetu kompaniji.

  (1) detaljnije