Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

demanti

  • tanja obradović

    “Ostavka je moj lični čin moralnosti prema sebi” - bivša glavna urbanistkinja Niša demantuje Dveri

    Doskorašnja glavna gradska urbanistkinja Tanja Obradović kaže da su izjave narodne poslanice Dveri iz Niša Tamare Milenković Kerković u vezi sa urbanističkim planovima povredile njeno pravo na dostojanstvo i ugled i da sadrže niz netačnih informacija. Ističe da se zalagala za veće učešće javnosti u izradi planskih dokumenata i da su sve izmene donete u skladu sa zakonom, kao i da njena ostavka nema veze sa izjavama niških Dveri.

    (13) detaljnije
  • milenijum tim

    “Milenijum tim”: Neistine Narodne stranke kampanja za sticanje jeftinih političkih poena

    Nakon konferencije za medije koju je Narodna stranka održala u Vranjskoj Banji povodom, kako je rečeno, koruptivnog dela beogradske kompanije “Milenijum tim” koje se desilo tokom prodaje banjskog jezgra, iz ove kompanije kažu da u potpunosti demantuju neistine koje ta stranka iz dana u dan iznosi o njihovom poslovanju. Zbog neistina koje je Narodna stranka plasirala o njihovom poslovanju su, kažu, pokrenuli sudske procese protiv njenih vodećih ljudi, a novac od odštete će donirati u dobrotvorne svrhe.

    (1) detaljnije
  • naslovna

    Administratori sajta KC Niš: Nismo skrivali konkurs za zaposlenja

    Reagujući na tekst Južnih vesti "Direktor Kliničkog centra krio informacije o zapošljavanju novih radnika", administratori sajta te ustanove poslali su ispravku u kojoj tvrde da je informacija o konkursu sve vreme bila dostupna na naslovnoj strani njihovog sajta, kao i da je netačno da je konkurs objavljen u rubrici "O nama".

    (8) detaljnije
  • tg008.jpg

    "Tigar" demanatuje Tužilaštvo

    Pirotska kompanija “Tigar” demantovala je navode Višeg javnog tužilaštva da je više direktora štetnim ugovorima oštetilo kompaniju “Tigar” za 460 miliona dinara i time nanela štetu kompaniji.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: