Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:08, 9. 8. 2018.

| Zabava

Akcioni filmovi novina u niškim bioskopima

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
bioskop
Ove nedelje dve nove akcije, naredne još jedna; foto: V. Keser

Nastavak filma Pravednik, akcioni triler o zaveri i osveti, kao i akciona komedija Špijun koji me je šutnuo u kome glumi Mila Kunis, prikazivaće se ove nedelje u bioskopima “Vilin grad” i “Cineplexx”. Od naredne nedelje na repertoaru će biti i film Megalodon: Predator iz dalekih dubina.

Pravednik 2 je nastavak filma iz 2014. godine u kome su gledaoci upoznali Roberta Mekola, koga igra Denzel Vošington, a u novom delu se bivši pripadnik specijalnih vojnih jedinica bori za pravdu i spašava one kojima je potrebna pomoć.

Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organizovanoj zaveri, on se upušta u osvetu. Tokom svoje osvetničke misije sreće se s najiskusnijim ubicama, a možda čak i sebi jednakima. Ali njemu je strah je nepoznanica. On rešava probleme koje slabiji ne mogu sami da reše, jer on je pravednik - piše u opisu filma.

Špijun koji me je šutnuo je komična akciona avantura dve tridesetogodišnjakinje iz Los Anđelesa, koje će se naći u neočekivanoj svetskoj zaveri.

Na vratima njihovog stana pojavljuje se Odrin, bivši dečko s opasnim ubicama za petama. Njih dve odmah kreću u akciju, bežeći preko Evrope sa šarmantnim britanskim agentom i planom za spas sveta - navodi se u sinopsisu.

Od 15. avgusta će repertoar oba niška bioskopa biti bogatiji za film Megalodon: Predator iz dalekih dubina, a reč je o naučno-fantastičnoj priči u kojoj jednu od glavnih uloga tumači Džejson Stejtam.

Detaljniji repertoar možete pogledati na sajtu bioskopa “Cineplexx” i “Vilin grad”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: