Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:53, 13. 6. 2018.

| Zabava

Besplatan dvodnevni rok festival u niškoj Tvrđavi

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
rok koncert
Koncerti su besplatni i dominiraće bluz, rok i metal zvuci; ilustracija; foto: Pixabay

Rok, metal i bluz bendovi nastupiće u niškoj Tvrđavi 15. i 16. juna, na drugom “Rock in Niš” festivalu, koji će, prema rečima organizatora, pokušati da vrati rok muziku u Niš.

Besplatne koncerte imaće 15 bendova, koji će svirati od 18 do 2 sata iza ponoći, a publika može da očekuje raznovrsne žanrove i organizatori obećavaju da će biti “za svakog po nešto”.

Želimo da vratimo rokenrol u Niš zato što na svakih 10 metara imate nekog dobrog muzičara koji nešto svira - navode organizatori.

Iako na spisku izvođača nema “zvučnih i popularnih imena”, organizatori kažu da su “pravim rokerima” bendovi sigurno poznati, a oni koji dosad nisu imali priliku da ih čuju sigurno će uživati u odličnim bluz, rok i metal zvucima.

U petak 15. juna svirka počinje u 18 sati i otvoriće je grupa Hezel, a potom će se na sat vremena smenjivati bendovi Neters Shrine, War Engine, Deadly Mosh, Najda & Smak Tribute, Void Inn i poslednji će nastupiti Slave Pit.

Sutradan od 17:45 festival će otvoriti Reinconnected, a potom će na sat vremena binu smenjivati Kramer, Bluz Masina, Evolucija, Jenner, Motorcharge, Revolution i za kraj Axecutor.

Festival “Rock in Niš” organizuje neprofitna organizacija "Ride to rock Europe".

Podsetimo, prošlogodišnje izdanje festivala je održano u blizini Nišave, kod Vrežinskog bazena, a bio je posvećen osnivaču i frontmenu niškog benda Novembar Goranu Kostiću Kosti.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Krstivoje

    09:11 // 14. 6. 2018.

    Ima jedno zvucno ime , MARIJA !!! Ona je prava ona je svoje srce muzici dala !!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: