Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:11, 15. 4. 2024.

| Zabava

"Bjesovi" zakazali koncert u Nišu nakon povratka iz višemesečne penzije

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Bjesovi
Prvobitni koncert je otkazan 4 dana pre nastupa; foto: Nemanja Đorđević

Jedan od najautentičnijih srpskih rok bendova današnjice Bjesovi nastupiće u Nišu u subotu, 8. juna od 21 sat u dvorištu Univerziteta, popularnoj Banovini. U Niš dolaze u novom sastavu, nakon više od pola godine "penzije".

Iako je prvobitno trebalo da nastupe u Nišu 9. septembra prošle godine, samo 4 dana ranije objavili su da Bjesovi više neće nastupati, što je razočaralo mnoge Nišlije koji su od 2022. godine iščekivali novi koncert gornjomilanovačkih rokera.

Međutim, osnaženi i podmlađeni Bjesovi, prema rečima organizatora, vraćaju se na muzičku scenu i u Nišu će nastupiti u novoj postavi koju čine Zoran Marinković Marinko, gitariste Slobodan Vuković i Mihailo Laušević, kao i basista Marko Marković i bubnjar Miloš Knežević.

Osnaženi i podmlađeni Bjesovi dolaze u Niš sa novom energijom i entuzijazmom i najavljuju koncert koji će trajati preko dva sata, a na repertoaru će se naći naravno sve antologijske pesme benda, kao što su „Bolje ti”, „Kiša”, „Čak i da mogu”, „Kad mi stane dah”, „Ime”, „Avioni pevaju”, „Vraćam se dole”, „Vreme je”, „Ona te voli”, „U osvit zadnjeg dana”, kao i mnoge druge - navode organizatori.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1500 dinara su u prodaji i mogu se kupiti u pivnici Nemir i Vintage šopu, dok će cena ulaznice na dan koncerta biti 1700 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: