Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:27, 22. 1. 2020.

| Zabava

"Fluid underground" izbacio novi singl i spot - ”Potopiće se obale”

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti

Vlasotinački rokenrol bend Fluid underground snimio je na Jastrepcu spot za novi singl “Potopiće se obale”, a kažu da je reč o optimističnoj pesmi koja govori o nepotrebnom strahovanju.

Video je snimljen na jednoj od najšumovitijih planina Balkana, a gitarista, vokal benda i režiser spota Miloš Petrenj kaže da on nosi dvostruku poruku, a da će gledaoci pronaći još koju.

Uprkos samom nazivu "Potopiće se Obale" je zapravo jedna optimistična pesma koja govori o tome kako je u nama decenijama, možda čak i vekovima unazad usađivan kod strahovanja i bojazni, često kada i nije bilo realnih pretnji i opasnosti - navodi Peternj.

Dodaje da se moramo odupreti toj “tiraniji”.

Te kao svesna bića, kojima je u biti da naginjemo ka boljem životu i komfornijom budućnošću, moramo se odupreti tiraninu koji nam govori da je nekada bilo bolje, ali da pred nama dolaze još gora vremena - kaže Petrenj.

Pesma je kao i prethodni singlovi ( Ja Vidim Sve, Nemam Vremena ) snimljena u studiju Košnica u Kruševcu i za audio produkciju je bio zadužen Zoran Vasić. Pored režisera, za realizaciju su zaslužni i Aleksandar Nešić (kamera), Dejan Jovanovic (dron) i Ivan Matejić koji je radio montažu i kolor korekciju.

Video-reportažu o ovom rokenrol bendu možete pogledati ovde.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: