Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:31, 15. 11. 2018.

| Zabava

Grinč najavljuje praznike u niškim bioskopima

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Grinč film
Priča o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optmizma; foto: print screen/Youtube

Popularna priča o mrzovoljnom ciniku Grinču, koji rešava da ukrade Božić kako bi sebi obezbedio malo mira, ove nedelje naći će se u niškim bioskopima, najavljujući skori dolazak novogodišnjih i božićnih praznika. Pored ovog animiranog filma, noviteti u Cineplexx-u i Vilinom gradu su Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini, Vazdušni udar i Pod drvetom.

U niškim bioskopima naći će se nova verzija Grinča, duhovite i tople priče o mrzovoljnom samotnjaku koji se menja "zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliju praznika".

Neki od naših glumaca i ljudi iz javnog života koji su pozajmili glasove junacima su: Milan Tubić, Nebojša Ilić, Mina Lazarević, Zoran Kesić - kažu u Cineplexx-u.

Vazdušni udar Petoro Kineza se borilo da zaštiti važan uređaj za šifrovanje u gradu Chongqing; foto: print screen/YoutubeZajedničkom produkcijom Islanda, Poljske, Danske, Nemačke i Francuske nastao je film Pod drvetom, koji će se od ove nedelje naći u Vilinom gradu. U ovoj drami tipična komšijska svađa dobija surovi i opasni preokret.

Iz pera Dž. K. Rouling dolazi drugi nastavak akcije Fantastične zveri, u čijoj glumačkoj ekipi su i zvezde poput Džuda Loua, Džonija Depa i Kolina Farela.

Radnja ovog nastavka je puno dinamičnija. A uz sjajan scenario i režiju, ono što dodatno pojačava doživljaj filma je kostimografija i scenografija. Osećaj magije je gotovo stvaran. Odlična ekipa koja stoji iza filma naslućuje kako je drugi nastavak Fantastičnih zveri prava filmska poslastica koja se nikako ne sme propustiti - navode u niškim bioskopima.

Fantastične zveri Iz pera Dž. K. Rouling; foto: print screen/YoutubeO petoro Kineza, koje je tokom Drugog svetskog rata američki pukovnik obučavao kako bi se borili protiv napada japanskih aviona, govori film Vazdušni udar, koji se može pogledati u Cineplexx-u.

Drugi najskuplji kineski film u poslednjih 10 godina donosi epske scene vazdušnih okršaja, dok se u pozadini krvavih borbi odigrava špijunska afera, koja bi mogla da promeni tok rata. Glavne uloge u filmu tumače Brus Vilis i dobitnik Oskara Edrijen Brodi, dok je kreativni producent Mel Gibson - kažu u Cineplexx-u.

Film o onome što se dešavalo iza scene na turneji BTS wings tour, sedmočlanog južnokorejskog benda BTS može se pogledati u Cineplexx-u. Grupa poznata i kao Bangtan Bojs važi za hrabru i otvorenu, sa pesmama koje šalju poruku o podizanju svesti kada je reč o mentalnom zdravlju mladih.

Svaka pesma je veoma značajna i ima svoju priču o društvenim pritiscima, rodnoj neravnopravnosti, ostvarenim i neostvarenim snovima ali i zahvalnosti na svemu onome što imamo. Prema jednom istraživanju BTS je svojim pesmama uspeo da motiviše mlade u borbi sa depresijom i da žive svoj život onako kako žele jer na kraju to je ipak samo njihov život - rekli su u Cineplexx-u.

Kompletni repertoari niških bioskopa i informacije o ulaznicama dostupne su na sajtovima Vilinog grada i Cineplexx-a.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: