Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:15, 4. 7. 2019.

| Zabava

Nastavak Spajdermena u niškim bioskopima

Autor:T. R.Izvor:Južne vesti
Spajdermen
Nastavak franšize; foto: print screen/Youtube

Nova avantura Pitera Parkera u Spajdermenu, francuska komedija Originalni francuski žigolo, animirani porodični film Tabaluga, drama Jaovo putovanje, dokumentarna priča Nikoline Josić Moja borba, kao i komedija Ortaci na točkovima naći će se ovog mesceca u niškim bioskopima Cineplexx i Vilin grad.

Nastavak franšize nosi naziv Daleko od kuće. Spajdermen ovoga puta, nakon događaja sa Osvetnicima, odlazi na letnji odmor u Evropu, ali Piter Paker neće moći da se opusti, jer ga čeka Opasni Misterio.

Razbijanjem mita i pronalaženjem uporišta za tvrdnju da su Francuzi najbolji ljubavnici bavi se film Originalni francuski žigolo.

Koja je to čarobna formula privlačnosti Francuza - da li je to njihov šarm i ležernost u kombinaciji sa stavom i onim neodoljivim 'je ne sais quoi' faktorom, koji im je usađen od rođenja, začinjeno s fatalnim i strastvenim nastupom koji jednostavno obara s nogu? Tajnu njihove privlačnosti još uvek niko nije razotkrio, ali možda je saznate u najnovijem filmskom hitu Originalni francuski žigolo - kažu u Cineplexx-u.

Još jedan film koji će se naći na niškim velikim platnima je sinhronizovani, porodični film Tabalunga u kome zmaj uči da bljuje vatru, a tokom svoje avanture pronalazi još i ljubav svog života.

Mladi zmaj, Tabaluga, živi sa ocem koji ga je usvojio, gavranom Kolkom na živopisnom Grenlandu. Kako nikada nije naučio da bljuje vatru, hitno mu je potrebna pomoć pravog, odraslog zmaja. Jedini drugar koga ima je brbljiva bubamara Bali. Kada upozna prelepu ledenu princezu Lili, desiće se i ljubav na prvi pogled - piše u sinopsisu.

U bioskopu Cineplexx biće prikazana i premijera filma Ortaci na točkovima i to u četvrtak 11. jula. Glavne glumce igraju: Iko Juvejs, Natali Morales, Beti Gilpin, Džimi Tatro, Mira Sorvino i Karen Gilan, a film je u režiji Majkla Daua.

Ovo je akciona komedija 20. Century Fox-a, u kojoj vozač Ubera po imenu Stu pokupi putnika za kog se ispostavi da je policajac koji je na tragu brutalnom ubici, on upada u mučno iskušenje tokom kog očajnički pokušava da zadrži svoju pamet, svoj život i svoju ocenu od pet zvezdica - kažu iz bioskopa Cineplexx.

Drama koja će se takođe naći na velikim platnima niških bioskopa je Jaovo putovanje.

Jao je mladi dečak koji voli knjige i sanja o avanturi, beži iz svog sela u severni Senegal kako bi upoznao svog heroja, poznatog fracuskog glumca koji je u poseti svojoj rodnoj zemlji - navode u Vilinom gradu.

Dokumentarni film i istinita priča Nikoline Josić, pod nazivom Moja borba, prikazivaće se u niškom bioskopu Vilin grad ovog leta.

Nikolina Josić je devojčica koja je imala bezbrižno i srećno detinjstvo. Kada je proslavila svoj osmi rođendan, majka je primetila oteklinu na desnoj strani grudnog koša. Ispostavilo se da je u pitanju tumor i mala devojčica je morala da krene u veliku borbu da bi pobedila ovu opaku bolest - navodi se u opisu.

Kompletni repertoari niških bioskopa dostupni su na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: