Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:09, 24. 10. 2019.

| Zabava

Nova domaća komedija "Ekipa" u niškim bioskopima

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Ekipa Srđan Todorović i Dragan Jovanović
Najavljeno i da će se glumci filma Ekipa posetiti niške bioskope; foto: print screen/Youtube

Zvučna glumačka ekipa skrenula je pažnju javnosti na komediju Ekipa, koju će niška publika počev od ove nedelje moći da vidi u Cineplexx-u i Vilinom gradu. Od ovonedeljnih noviteta na repertoarima niških bioskopa tu su još i Džudi, Ovčica Šone: Farmagedon, kao i najnoviji film Pedra Almodovara Bol i slava.

Glavne uloge u filmu Ekipa tumače Dragan Jovanović, Andrija Milošević, Rade Ćosić, Srđan Todorović, Sergej Trifunović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić i Anđela Jovanović.

Nakon derbija, Zdravko - zvezda Partizana, Klupa koji je njegov brat od tetke, a ujedno navijač Zvezde i Stefke dobar drug iz detinjstva, nailaze na Italijanku, ženu svačijeg života. Posle lude večeri, oni kao ekipa odlaze da vrate dug Skaretu, lovatoru koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. On i dalje odbija saradnju, što ekipi stvara velike probleme – kako da nađu pare za tri dana i kako da se oslobode čuvenog prevaranta Dekija BMW-a - navodi se u opisu filma.

Novi film slavnog Španca Pedra Almodovara govori o filmskom reditelju Salvadoru Maljoi, koga psihičke i fizičke nevolje sprečavaju da snima filmove. Glavne uloge tumače Penelope Kruz i Antonio Banderas.

Kroz dramu se prepliću tri različita razdoblja njegovog života u Španiji: detinjstvo u šezdesetim godinama kada je njegova porodica započela novi život u Valensiji, doživljaj prve želje, život u Madridu tokom osamdesetih godina gde pronalazi i gubi prvu veliku ljubav, otkrivanje kinematografije i, najzad, sadašnjost prepuna praznine koja ga sputava da krene napred - navode u Cineplexx-u.

Oskarovka Rene Zelveger tumači Džudi u istoimenoj biografskoj drami. Reč je o filmu koji prati lične drame i život američke pevačice i glumice Džudi Garland, trideset godina nakon njene legendarne uloge u Čarobnjaku iz Oza, kada joj je glas već oslabio, a životna drama joj je u punom jeku.

Dok se priprema za nastup, u svađi sa organizatorima, očarava muzičare i voljene obožavaoce svojom toplinom i šarmom. Sprema se da po peti put uplovi u bračne vode i još uvek veruje u ljubav. Ali, i dalje je ranjiva. Umorna je i more je uspomene na svoje izgubljeno detinjstvo u Holivudu, a sve što želi je da bude kod kuće sa svojom decom - navode u bioskopu.

Ni najmlađi nisu zaboravljeni u niškim bioskopima, pošto će od sutra moći da pogledaju animirani film Ovčica Šone: Farmagedon.

Ovčice su ponovo u akciji! Nastavak ludog prvog dela Ovčica Šone ponovo stavlja čuvenu farmu u opasnost. Ali ovaj put opasnost nije zemaljska već dolazi iz svemira. Ali za Šoneta ni vanzemaljska pretnja ne bi trebalo da predstavlja problem. Da li će farma preživeti napad iz svemira? Ostaje nam da vidimo u novom filmu - navode u Vilinom gradu.

Kompletni repertoari bioskopa dostupni su na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: