Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:00, 27. 12. 2023.

| Zabava

Prednovogodišnji pank u Nišu - sviraju "Cepeni ćunci"

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Cepeni ćunci
30. decembar od 21 sat; foto: Youtube, printscreen / JV

Čuveni vlasotinački pank-rok bend Cepeni ćunci nastupiće subotu, 30. decembra od 21 sat u niškom AKC Fuzz-u. Podršku će im pružiti bend Progres iz Kraljeva.

Nakon što je koncertna godina u AKC Fuzz-u 14. januara počela bendovima Cepeni ćunci i Progres, organizatori navode da će godinu završiti nastupima istih bendova i prednovogidšnjim pank-rokom.

Crne kiše za Lelu, Dečko koji ne obećava, S momcima, Bugarska politika, Poslednja molitva, Poslednji tango, samo su neke od numera koje će niška publika ponovo moći da čuje.

Od 1991. godine kada je bend osnovan u selu Ladovica kraj Vlasotinca, koncertno je aktivan, iako su prvi album Bugarska politika objavili tek 1997. godine, a svojim energičnim nastupima i tekstovima u kojima se bave politikom, socijalnim i radničkim pitanjima okupili su vernu publiku jugoistočne Srbije.

Takođe, bend je poznat i po tome što je 2006. godine u Ladovcima pokrenuo festival Pivski.

Progres iz Kraljeva je takođe na muzičkoj sceni tridesetak godina, a između ostalih pesama, niškoj publici predstaviće numere sa poslednjeg albuma Čudan san, kojim predstavljaju kako izgleda život rokera i pankera današnjice.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na ulazu po ceni od 500 dinara.

Dan ranije u AKC Fuzz-u nastupiće kragujevački pankeri KBO! koji su poslednji put u Nišu svirali 2013. godine na "Pank rok mini festu" u Fidbeku, a samostalnu svirku imali su 2008. godine u Klubu Pravnog fakulteta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dejan Prolovic

    19:17 // 30. 12. 2023.

    Dal' ce se poboljsa AQI posle svirke?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: