Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:45, 25. 7. 2019.

| Zabava

Rimejk horor klasika i nastavak popularnog crtaća u niškim bioskopima

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti

Na repertoaru niških bioskopa ove nedelje ljubitelji filma mogu da vide 4 nova naslova, rimejk horor klasika iz 1988. - Dečija igra, animirani film Hrabri mališan 2, akcioni Plan bekstva 3 i film o pariskom piscu i studentu iz Bretanje - Živi brzo, umri polako.

U Cineplexx i Vilingrad 25. jula stiže Dečija igra u novom ruhu.

Savremena verzija horor klasika iz 1988. godine, prati život samohrane majke Keren koja svom sinu Endiju poklanja lutku, potpuno nesvesna zla koje se u njoj krije. Čaki je lutka koju je zaposeo duh serijskog ubice nakon vudu rituala kojim je izbegao odlazak u Pakao - navodi se u opisu filma.

Filmska priča o potrazi bubamare za sinom na Karibima i prijateljstvu sa crnim mravom od četvrtka je takođe na velikom platnu u Nišu.

U odeljenju za pakovanje, u maloj fabrici kestenja koja je locirana u malom selu na jugu Francuske, gde se zima uskoro približava, Mališa, mlada i neustrašiva bubamara, slučajno je zarobljen unutar pošiljke spremne za slanje na Gvadalupe na Karibima. Njegov otac leti u tropski arhipelag u potrazi za svojim sinom. Kada tamo stigne, naš heroj mora da se suoči sa dvostrukim izazovom: da pronađe svog sina i spase dom svog novog prijatelja, karipske bubamare, čija kuća je ugrožena gradilištem. Srećom, on može da računa na pomoć svog prijatelja, crnog mrava, koji žuri da ga spase sa druge strane sveta - navode u opisu.

Oni koji nisu za horor ili crtać, u Cineplexx-u mogu da pogledaju akciju o opasnoj misiji u letonski zatvor i spasavanju taoca.

Kada Breslin i njegov tim krenu da istražuju slučaj, otkrivaju da iza svega stoji poremećen sin njihovog bivšeg saradnika, koji je u međuvremenu kidnapovao i Breslinovu devojku. Oni kreću u opasnu misiju u letonski zatvor poznat kao Đavolja Stanica, kako bi spasili taoce pre nego što bude prekasno - deo je radnje Plana bekstva 3.

Kao divan san i tužnu priču, u Vilingradu najavljuju film Živi brzo, umri polako - o prijateljstvu Žaka i Artura.

Žak je pisac iz Pariza. Iako još uvek nije napunio 40 godina, više ne veruje da je bolji deo života pred njim. Na drugoj strani Artur, student iz Bretanje, stalno je nasmejan; on odbija i da pomisli da postoji nešto u životu što nije moguće. Žak i Artur će se dopasti jedan drugom. Kao u nekom divnom snu, kao u nekoj tužnoj priči - navodi se u opisu.

Kompletan repertoar možete pogledati na sajtovima Cineplexx-a i Vilingrada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: