Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:15, 13. 6. 2023.

| Zabava

Šarenoliki kraj juna u muzičkim bojama Nikole Vranjkovića, "Bad Copy"-a i "Zostera"

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
gitara
U dve nedelje 3 različita žanra u NIšu; ilustracija; foto: A. K.

Krajem juna nišku publiku u O2 - Oxygent Event Club-umogu očekivati nastupi popularnih muzičara, počevši od svirke mostarskog benda Zoster u subotu, 17. juna u 22 sata, dok će nedelju dana kasnije, prvo u petak, 23. juna nastupiti Bad Copy, dok će se Nišlijama u subotu, 24. juna predstaviti i Nikola Vranjković sa svojim bendom. Nastupi u petak i subotu će početi u 21 sat.

Niška publika imaće prilike da prvi put uživo čuje bosanskohercegovački bend Zoster, koji je od osnivanja 2000. godine popularnost stekao pesmama Imači kada, Vrijeme će doći, Volio sam te, Banana Stejt, a niškoj publici predstaviće i novije pesme koje će se naći na albumu Najgori, koji je u pripremi.

Beogradski rep sastav Bad Copy, koji se koncertno aktivirao nakon duže pauze, u sklopu turneje i u Nišu će proslaviti dva jubileja.

Nakon dva rasprodata beogradska koncerta, evo nas u Nišu da obeležimo 20 godina albuma Sve Sami Hedovi i 10 godina albuma Krigle - rekli su iz benda.

Poslednji nastup u Nišu rezervisan je za kantautora i muzičkog producenta Nikolu Vranjkovića i njegov bend, koji će niškoj publici predstaviti svoj repertoar.

Ulaznice se mogu naći u agenciji Clock Travel na Trgu republike i za nastup Zostera koštaju 1.200 dinara, dok će na ulazu cena biti 1.500 dinara, dok će za promo cena ulaznica za Bad Copy biti 800 i na ulazu 1.000 dinara, kao i 1.200 dinara za koncert Nikole Vranjkovića.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: