Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:42, 22. 11. 2018.

| Zabava

Triler, komedija i porodična tragedija na repertoarima niških bioskopa

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
udovice sinepleks printskrin
Za svakog po nešto na velikim platnima; Foto: printskrin

Udovice, kao triler o ženama kriminalaca koje preuzimaju sudbinu u svoje ruke, komedija o životnom preokretu jedne žene - Moj briljantni razvod, kao i porodična tragedija Fokstrot, noviteti su na repertoarima niških bioskopa Vilin grad i Cineplexx ove nedelje.

O potpunom preokretu do tada savršenog života glavnog lika Angele, koji se dogodi kada je muž ostavi, a kćerka ode da živi kod momka, govori komedija Moj briljantni razvod.

Okružena svojim ekscentričnim prijateljicama, temperamentnom majkom i svojim predanim i šarmantnim psihologom, odlučna i optimistična, Angela pokušava da prebrodi bračni slom, jačanjem odnosa sa svojom kćerkom i upuštajući se u izazove novonastale slobode - navode u Cineplexx-u.

Fokstrot je porodična tragedija, nagrađena Gran-prijem na festivalu u Veneciji, a donosi priču o roditeljima vojnika koji je poginuo na dužnosti.

Film istražuje načine na koje tuga utiče na pojedince i cela društva, i kako se provlači kroz generacije - kažu u Vilinom gradu.

O tome šta se dešava u pozadini kriminala, strasti i korupcije govori “žestok i savremen” triler - Udovice.

Priča o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko, osim dugova koje su nasledile zbog kriminalnih aktivnosti njihovih muževa. U savremenom Čikagu, u doba previranja, nastaju tenzije kada Veronika, Alis, Linda, i Bel preuzmu sudbinu u svoje ruke i skuju zaveru kako bi izgradile budućnost pod njihovim uslovima - kažu u Cineplexx-u.

Kompletne repertoare bioskopa možete pogledati na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: