Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:37, 2. 3. 2018.

| Zabava

Zvezda “Parova” i folk pevačica, u organizaciji radikala, promoviše knjigu u NKC-u

Autor:V. M. Izvor:Južne vesti
Niški kulturni centar
Da li je NKC ustanova u kojoj treba da se promoviše štivo poput romana "Nevina kurva"? foto: JV/P. Blagojević

Ljubavni roman Slađane Petrušić, folk pevačice koja je poznata po svojim lascivnim nastupima i učešću u rijalitiju “Parovi”, kako najavljuje Komitet za odbranu Vojislava Šešelja, biće promovisan u Niškom kulturnom centru.

U pozivu koji je stigao redakciji Južnih vesti sa mejla Opštinskog odbora SRS Pantelej piše da će roman “Nevina kurva”, u izdanju Komiteta, biti promovisan u subotu 3. marta, od 18 sati u prostorijama NKC-a, dok u naslovu mejla stoji da je reč o promociji knjige člana Srpske radikalne stranke.

Direktor niške ustanove kulture Srđan Savić potvrdio je da će promocija ove knjige biti u klubu NKC-a, kao i da je organizatorima prostor ustupljen besplatno.

Biće promocija te knjige tamo. To nije program NKC-a, oni samo koriste prostor. Dali smo im salu za promociju, zbog toga što mi ne iznajmljujemo salu NKC-a jer ne možemo da iznajmljujemo prostor, eventualno možemo da neke vrste organizacionih usluga naplatimo, ali pošto nije bilo nikkavih zahteva niti posebnih težnji oni će to imati u klubu NKC-a - objasnio je Savić.

On međutim, kao direktor ustanove koja se bavi kulturom u gradu, ali i redovni posetilac kulturnih manifestacija i zagovornik visokih vrednosti u domenu svih oblasti umetnosti, nije imao komentar na to kako je moguće da se ovakvo štivo promoviše u prostoru NKC-a.

Nemam nikakav komentar u vezi sa tim, nemam šta da Vam kažem - bio je kratak Savić.

Inače, autorka knjige koja će biti promovisana u Niškom kulturnom centru, prema pisanju tabloida, je pevačica iz Hrvatske koja je, osim po učešću u rijalitiju “Parovi” poznata i po snimku sa YouTube-a na kome se vidi kako u televizijskom studiju igra uz pesmu “Uđi mi duboko”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Alek

    10:50 // 4. 3. 2018.

    Pod hitno izvršiti pritisak na ministarstvo kulture. Uvesti dotično delo u obaveznu lektiru - osnovcima!
    Da nam deca ne zaostaju za uspešnim zvezdama sa tv-a.
    Možda je radikalno, ali je napredno.

    • Jasar

      15:29 // 4. 3. 2018.

      Brate niko ne razume ironiju ovo nije humani koliko narod zaostao...

  • Petar

    08:00 // 4. 3. 2018.

    Niški kulturni (kupusni) centar je potvda da su Državne i Javne ustanove sto posto privatizovane. U tom centru sede ljudi, pišu kao kod svoje kuće, grejanje je fenomenalno, a ko neće, ne mora da budu na radnom mestu. Za to vreme ugovaraju gostovanja sa njima sličnima. Gradina je ,, otvorena '' samo za nekoliko nišlija, uz opasku: Imate druge časopise, šaljite tamo. Porez ipak plaćamo ovde.

  • Bata Petrović

    10:39 // 3. 3. 2018.

    Ranih 90-tih, nikako mi nije bilo jasno, otkud onolike mržnje, doduše ne celog ali dobre većine srpskog naroda, prema g. Đinđiću i prema g. Draškoviću( prema ovom potonjem dok nije izdao načela SPO-a, dakle do 1992. g).U to vreme su osvešćivali i ukazivali na osnovne civilizacijske tekovine kojima treba da teži svako normalno društvo. Otpor naroda je bio ogroman. SVOJE PRAVO LICE NAROD POKAZA SADA

    • Jasar

      16:24 // 3. 3. 2018.

      Batu uvesti u udzbenike covek poznaje ponaosbno svakog coveka i narod u celinu svaka cast mora da ste genije ???
      Pa vi prvi ste sada pokazali sliku pravu "Srbina" mnogo paametan i sve zna hahahah

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: