Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Zabava

Ovog vikenda "Paradajz fest" u Lebanu, a Dani češkog piva u Nišu

Predstojeći vikend bogat je festivalima na jugu, a posetioci će moći u Lebanu od večeras do nedelje 1. avgusta da uživaju na "Paradajz festu" gde će sve tri večeri u zabavnom delu programa nastupiti poznati pevači. U niškom parku Svetog Save ljubitelji piva će imati priliku da, uz dobru muziku, isprobaju sedam vrsta tog pića poreklom iz Češke.

(3) detaljnije
Akva park LESKOVAC foto Grad Leskovac

Zvanično otvaranje akva-parka u Leskovcu večeras, prvi kupači se očekuju sutra

Iako je bilo najavljeno da će novi akva-park u Leskovcu krenuti sa radom do početka letnje sezone, radovi su se odužili, pa će prvi zvanični posetioci na prostoru nekadašnjeg motela Atina moći da uđu od sutra u 10 sati. Međutim, svečano otvaranje za specijalne zvanice biće organizovano večeras od 19 sati.

(15) detaljnije
Paradajz

Prvi "Paradajz fest" u Lebanu otvara koncert Harisa Džinovića

Po prvi put u Lebanu će od 30. jula do 1. avgusta biti održana manifestacija "Paradajz fest". U toku tri dana biće održane izložbe, radionice, kao i koncerti Harisa Džinovića, Amadeus benda i Dejana Petrovića i "Big benda".

(4) detaljnije
grdeličko leto

Dženan Lončarević, Kaliopi i "Van Gog" na "Grdeličkom letu"

Posle godinu dana pauze, manifesacija "Grdeličko leto" će se ove godine održati od 6. do 21. avgusta. Publika će moći da uživa u koncertima, moto-skupu, ali i regati.

detaljnije