Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Đokica Milovanović

Menadžer Opštinskog odbora LDP Crveni Krst - Niš.

Bivši predsednik Nadzornog odbora JP Parking servis Niš.

  • Srećna godišnjica

    Listajući vesti na portalu Južnih vesti, pre neki dan, videh biće novih takmičenja u Nišu i u hali Čair.

    (5) detaljnije
  • Ko vlada Nišom?

    Jedan od odgovora, za kojim će većina posegnuti kad čuje ovo pitanje, bio bi: "u gradu je na vlasti koalicija partija.. ", naivno verujući kako može, "kao iz puške", brzo da da tačan odgovor.

    (17) detaljnije
  • Novi načelnik, malo morgen

    Moram priznati da nisam siguran šta je, u stvari nama Nišlijama, poručio ministar, s obzirom da svaki put kad se pojavi u Nišu da obećanje: evo uskoro ga dobijate. A onda ispadne mućak.

    (9) detaljnije
  • Pare nisu problem

    Dok god najveća kazna bude izborni poraz, na političkoj sceni gledaćemo drčne, nesposobne, pohlepne, neznalice, kako u zakupljenim terminima (plaćenim iz Budžeta) predstavljaju svoja dostignuća i zasluge začinjene neiskrenim osmesima.

    (5) detaljnije
  • Kako do posla

    Jedan od uslova je da tender bude namešten upravo za Vas. Potrebno je samo da imate rođačku, bračnu, kumovsku vezu sa naručiocem, ili da ste član IT lobija, i dobijate posao.

    (6) detaljnije
  • Doplatna karta

    Neplaćanje parkiranja ili autobuske karte je kršenje odluke Skupštine grada Niša, i u tom smislu mora da bude definisan prekršaj i kazna koju izriče organ za prekršaje po prijavi ovlašćenog lica za podnošenje prijave.

    (13) detaljnije
  • Šnicla i vo

    Mada, kad je glad velika, zašto i ne zaklati vola za jednu dobru šniclu. Gušt nema cenu.

    (2) detaljnije
  • Da je Skadar na Bojani koštalo bi manje

    Da li se sećate pesme Zidanje Skadra? "..Što majstori za dan ga sagrade, to sve vila za noć obaljuje". Tako nekako stvar ide i sa rekonstrukcijom hale „Čair“. 

    (17) detaljnije
  • ANEKS - šta košta, da košta...

    Kada je Ugovor o poveravanju delatnosti prevoza putnika u javnom gradskom i prigradskom saobraćaju u pitanju, podsetiću Vas na nekoliko ključnih nedostataka, koji ga čine nepovoljnim i štetnim po grad Niš i prvenstveno po građane Niša, koji koriste javni prevoz.

    (11) detaljnije

Naši autori

Pronađite nas na: