Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:20, 18. 1. 2013.

| Istražujemo

Arsović pušten iz pritvora

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
PROKUPLE-milan-arsovic-bivsi-predsednik-opstine-prokuplje.jpg
Milan Arsović

Apelacioni sud u Nišu ukinuo je pritvor Milanu Arsoviću (39), visokom funkcioneru prokupačkog DS i bivšem predsedniku Opštine.

On se u pritvoru nalazio od 24. decembra prošle godine po odluci Višeg suda u Prokuplju, zbog sumnje da je umešan u korupciju prilikom izgradnje tri dečija igrališta vredna skoro 100.000 evra.

Krivičnu prijavu protiv Arsovića podnela je Koalicija za nadzor javnih finansija.

Arsović  je preko svog pravnog zastupnika iz pritvora poručio da je njegovo hapšenje usledilo samo nekoliko dana nakon razgovora o prekomponovanju lokalne vlasti u gradu, pri čemu bi novu koaliciju činili DS i SNS umesto SPS, SNS i URS, te da se radi o političkom hapšenju. 


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • radnik

    00:46 // 25. 1. 2013.

    A gde je pecat?kako je izasao bez pecata,milom Vas!?Pecat gde je!!!

  • Pravda za sve

    18:05 // 22. 1. 2013.

    Ko je vama dao pravo da sudite!!! U ovoj zemlji postoje pravosudni organi koji su za to zaduzeni i neka oni rade svoj posao. Hocete u Evropu- svako je neduzan dok se ne dokaze. Tako da je gostodin Milan Arsovic nevin dok se ne dokaze suprotno. A vas preki sud okacite macku o rep.Kad bi svako u ovoj zemlji gledao svoja posla mnogo bi nam bilo bolje. Bolje osudite sami sebe za svoje postupke a druge ostavite na miru.

    • Pera Detlic

      11:44 // 23. 1. 2013.

      Nisi u pravu zato sto treba proveriti ko je trenutno sudija u apelacionom!? Definitivno su postavili svoje sudije i to im je pomoglo u svim lopovlucima. Kako u PK tako i sire. A njegove kradje su svima poznate i od ranije.

  • Maksimilijan

    21:45 // 19. 1. 2013.

    Ovakvi su nam vodili opstinu!!!
    Nije to najgore, izgleda da ce opet. Po gradskim kuloarskim pricama, sledi nam ponovno prekomponovanje, DS se vraca na vlast a naprednjaci ispadaju samo što će vojvoda biti predsednik a zamenik vojvodin zet. Za predsednika skupštine najozbiljniji kandidat je lav leo dok za načelnika finansija šlepi zbog velikog iskustva.
    Živi bili pa videli

    • prokupcanin

      00:54 // 20. 1. 2013.

      Pa bolje i ovakav,nego onakav kao vojvoda,pod gasom od 8 ujutru.Raspitaj se malo ko moze da bude predsednik/zamenik,pa onda pisi.Ako neko nije odbornik,ili nije bio na odbornickoj listi,ne moze da bude predsednik opstine ili zamenik

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: