Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:00, 13. 2. 2023.

| Društvo

Igračka za humanitarni SMS - akcija niških studenata

Autor:S. V.Izvor:Južne vesti
Medicinski fakultet
Kupovina igračaka SMS porukom na 3030; foto: V. Keser

Obeležavanju Međunarodnog dana dece obolele od raka pridružiće se i niški članovi Komiteta za međunarodnu saradnju studenata medicine, prodajom igračaka za humanitarni SMS u sredu, 15. februara, od 13 do 15 sati na štandu kod Kazandžijskog sokačeta.

Cilj Komiteta za međunarodnu saradnju studentata medicine je da pažnju javnosti usmeri ka važnoj misiji poboljšanja tretnama, nege, kvaliteta života, emocionalnih i socijalnih potreba dece obolele od raka, kao i njihovih najbližih. Zato će volonteri Lokalnog komiteta u Nišu u centru grada organizovati humanitarnu akciju prodaje igračaka.

Na našem štandu biće izložene igračke koje su prikupljene iz donacija, a prolaznici koji žele da učestvuju u akciji mogu da pošalju SMS poruku na broj 3030, za Fondaciju “Budi human”, pokažu nam poslatu poruku i izaberu igračku sa štanda - kažu organizatori.

Svetski dan dece obolele od raka obeležava i NURDOR, koji organizuje dobrovoljno davanje krvi i manifestaciju pod sloganom “Biti heroj” na Platou kod Kalče.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • bili bi smo humani kada bi se odrekli mazuta, uglja, otpadnog ulja, iverice, guma, otpadnog tekstila

    20:50 // 13. 2. 2023.

    svega što vazduh čini toksičnim, jer toksičan vazduh je okidač za većinu bolesti koji nas ubijaju.
    Kada bi smo onima koji nas truju navukli šulje koje se na leđa kopčaju, imali bi smo i manji broj onkoloških pacijenata.

  • Oposteni se pred penziju

    20:38 // 13. 2. 2023.

    Treba se pomoci pogotovu deci. Pitao bi dekanicu sa fakulteta cija je slika posto je ona udom8la sve svoje na fakultetu da li su dali po jedan lic.doh

  • Smuk II

    19:54 // 13. 2. 2023.

    Studenti su upali "u psihozi" , što reče pok. Boško Obradović , tekstopisac "Atomskog skloništa" i sklanjaju se od direktne konJfrontacije sa vlastima - koje im ne misle dobro! A studenti su avant gardé ovog društva , ove njijove Srbije , njihove budućnosti a nemaju smelosti da dignu glas - za SEBE ! Nego, ćuti , ćuti - valjda će me zaposle i da primam 70-80 hiljada dinara ...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: