Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:07, 14. 7. 2021.

| Društvo

Humanitarka iz Niša nastavlja sa radom, novac uplaćen Fondaciji “Budi human” odlazi u prave ruke

Autor:T. RadovanovićIzvor:Južne vesti
Marina Adamović
Adamović kaže da veruje Fondaciji "Budi human"; foto: T. R.

Niška humanitarka Marina Adamović, koja sakuplja novac za lečenje obolelih u “Banci dobročinstva” u centru grada, kaže da će ipak nastaviti saradnju sa Fondacijom “Budi human”, da novac koji ljudi uplaćuju odlazi u prave ruke i da joj je nakon teksta Južnih vesti iz Fondacije objašnjeno kako može da dobije informacije o svojim uplatama.

Prema njenim rečima, građani koji žele da vide ko je koliko novca uplatio mogu da kontaktiraju Fondaciju i dobiju informacije o tome, a sve njene uplate su, tvrdi, registrovane, ali se teže nalaze.

Izvinjavam se Fondaciji “Budi human” jer sam u postu na Fejsbuku istakla kako od septembra 2020. nema podataka koliko sam novca uplatila na račune njenih korisnika. Tamo gde sam ih ranije nalazila lako i uvek javno objavljivala odavno nije moguće zbog tehničke nepreciznosti, ali sve su registrovane i prateći uputstva lako ih može svako naći. Što se tiče politike, uopšte me to ne interesuje, a što se tiče Fondacije, njima verujem - ističe Adamović.

Podsetimo, Marina Adamović je juče kazala da razmišlja da prestane sa humanitarnim radom zbog upliva politike i zato što na sajtu Fondacije “Budi human” od septembra prošle godine nema podataka o njenim uplatama, kao i da je potresena jer osnivač Fondacije Aleksandar Šapić nije obišao “Banku dobročinstva” prilikom posete Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • bivša

    18:55 // 14. 7. 2021.

    Hvala Vam Marina što postojite u ime roditelja bolesne dece.Svi zdravi treba da se ugledaju ali i postide kada prođu pred Vaše banke.Živi bili jošdugo

  • S.Nikolić

    18:12 // 14. 7. 2021.

    Poštovana gospođo Adamović, morate imati razumrvanje za šapića, trenutno je zbog "selidbe" prezauzet! Mislim da je korisnije nastaviti skupljanje dobrovoljnih priloga za osobe iz grada gde živite@ Sve najbolje vam želim.

    • Naissus

      23:04 // 14. 7. 2021.

      Pa jeste, prezauzet je. Ne moze "jadan" da stigne da obavi sve sto mu je Prvorodjeni izdiktirao.

      Svi znamo koliko je lako nastelovati podatke na sajtu. A sa ovima na vlasti, nista nije nemoguce. Da sam ja na mestu gospodje Adamovic, ja bih se malo vise posvetio ispitivanju podataka kako bih bio siguran da je novac otisao zaista gde i kome je potreban

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: