Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Komentar

Kad se skupštinske kamere isključe

Tokom svog osmomesečnog angažmana u skupštini, dobio sam priliku da razgovaram sa mnogo ljudi, a i da odgovaram na njihova pitanja. Bili oni moji dalji ili bliži prijatelji, ili meni kompletno nepoznati ljudi, uočio sam da su se pored konkretnih političkih pitanja, često raspitivali i za stvari koji su u vezi sa mojim poslom, ali se toliko ne tiču politike.

detaljnije
Aca Stankov

Odbrana Srbije zapošljavanjem partijskih kadrova

Budžetska šerpa iz koje svi kusamo, bez obzira na priče o BDP-u, avionima i kamionima odavno je prazna i kašiku vučemo po dnu, pa zato gospodo naprednjaci - nemojte više tako da nas branite.

detaljnije
Ivan-Jovanovic

Da li mi verujete?

Znam da nemate hrabrosti i interesovanja da izađete na ulice jer ste još uvek razočarani u Peti oktobar. Takvim ponašanjem stvarate hordu “političara” koji dodatno srozavaju sve vrednosti i kriterijume za koje se zalažete i do kojih držite samo na papiru, ili na fejsbuku i tviteru. A ja vladam!!!

detaljnije
Mojasevic-Aleksandar

Crni Toma

Zaigrao Toma igru, hoće nešto, samostalno ili po nagovoru nekoga. Da li će i njemu "zaigrati mečka" ostaje da se vidi. No, budimo realni, ipak će sve ovo Premijer ispeglati. Dovoljan je jedan "Crni labud" za Premijera nesklonog riziku i sa željom da sve kontroliše.

detaljnije
 • sasa_zivic

  Vašar taštine

  Nije slučajno najveći lekar XIX veka Rudolf Virhov rekao da je „medicina socijalna nauka, a politika medicina velikih razmera“. Sve će Ministru budućnost oprostiti, i helikopter, i slike... ako učini da nas bude više i da, na primer, u mojoj Klinici u Nišu mogu da prežive i bebe lakše od 1kg na rođenju! To je medicina. Ostalo je kozmetika.

  detaljnije
 • Pecarski Branislav

  Novo vreme

  Ne mogu, a da, pročitavši vesti iz januara 1942. godine o zabrani šminkanja, a koje je ovaj sajt objavio kao arhivsku građu, ne uočim tendenciju voljenog mi Ministarstva prosvete, da januara 2017. godine uvede sličan propis, a sa važenjem za đačiće srednjih, a bogami i osnovnih škola.

  detaljnije
 • nikola_jpg.jpg

  Napucana

  Idu izbori. Možda ne bi bilo loše da porazmislimo o tome da li ćemo da i dalje puštamo da nam sude enac kad branimo zube, dok oni tamo golove daju i rukama i palicama i pištoljima i buldožerima. Čisto da ne počnu da tim prljavim “božjim rukama“ brkaju po našim dušama. Pošto smo im već dozvolili da to rade po džepovima.

  detaljnije
 • Mojasevic-Aleksandar

  Svetovni monasi: Tesla i Đoković

  Poznato je da je Nikola bio samo jednom u Beogradu davne 1892. godine. Jednog dana će se pričati da je Novak, to čudo od čoveka, boravio u Nišu, hladne zime 2017. godine!

  detaljnije
 • Petko-Nisavac

  Đaci i profesuri

  Fala na Gospoda, ovija dni dobimo novu vladu. A u novu vladu i novog ministra za đaci i čkolju. Odma se čovek ufati u rabotu. Vidi se bre, vredan, učovan čovek, jevropejac.

  detaljnije
 • Ljuba-Kostic

  Ćutanje je blato

  Pa zar takvo društvo, u kome zajedničko ćutanje polako postaje opšte prihvaćeni jezik kada treba govoriti glasno o pitanjima zajednice, zar takvo društvo onda zalužuje neke bolje bogove od ovih malih moćnika koje trenutno slavimo?!

  detaljnije

Naši autori