Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:41, 8. 12. 2011.

Akcije Rotarakt kluba Niš

nis, rotarakt
foto: Ivan Mančić

Najstariji rotarakt klub u Nišu je sproveo akciju podele knjiga deci u predškolskoj ustanovi u Pasi Poljani.

Izdavačka kuća "Kretivni centar" je Rotarakt klubu Niš donirala knjige, a oni su ih poklonili deci u predškolskoj ustanovi koja je pod upravom ustanove "Pčelica".

Deca su popunila svoju malu biblioteku koja je postala bogatija knjigama i slikovnicama, ali im ponestaje prostora za sve rekvizite koje koriste tokom nastave.

Kako su nam rekli iz te ustanove, potrebne su im police za odlaganje opreme i knjiga koje koriste tokom dana. Ljudi dobre volje koji mogu i žele da pomognu, mogu da se jave lično u školi "Kralj Petar 1" u Pasi Poljani.

Ovom prilikom koristimo priliku da Vas pozovemo na veliki humanitarni koncert 15. decembra 2011. godine u 20 časova u Velikoj sali Fakulteta umetnosti u Nišu, ulica Knjaževačka 2a.

Akcija se izvodi pod sloganom ,,Muzikom prekinimo tišinu“, a prikupljena sredstva prilikom prodaja ulaznica idu kao pomoć školi ,,14.oktobar“ iz Niša.
Na programu je koncert Nikole Pekovića, člana našeg Rotarakt kluba ,,Niš“ ,
inače svetskog šampiona u harmonici i studenta druge godine Fakulteta umetnosti u Nišu.

Dodjite i pomozite nam da se tišina zaista prekine i da lepa muzika izazove osmeh i zadovoljstvo u našim i vašim srcima, i da nam hrabrost i motivaciju da pomognemo djacima našeg grada kojima je pomoć zaista potrebna.
Cena ulaznice je 250 dinara.

Podeli sa prijateljima
Pronađite nas na: