Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:15, 16. 12. 2011.

Tradicionalni humanitarni Novogodišnji bazar

novogodisnji bazar

U dve niške filijale Crédit Agricole banke tokom ove nedelje održava se tradicionalni Novogodišnji bazar namenjen pomoći deci koja pohađaju specijalne škole. Pored niških, bazar obuhvata još 18 filijala u 11 gradova  i to u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Pančevu, Vršcu, Bačkoj Palanci, Somboru, Kikindi, Pirotu, Leskovcu i Gornjem Milanovcu.

Tokom trajanja bazara, u pomenutim filijalama od 9.00 do 17.00 sati, klijenti su u prilici da po simboličnim cenama kupe neki od proizvoda koje su napravili učenici škola za decu sa smetnjama u razvoju na temu Nove Godine i Božića. Sav prihod prikupljen od prodaje namenjen je obrazovnim ustanovama koje su uzele učešće u ovom projektu radi nabavke materijala kojim će moći da nastave svoj kreativni rad.

Svi zaposleni Crédit Agricole Srbija, uzeli su učešće u akciji i iskoristili priliku da pozovu sve klijente i ljude dobre volje da se priključe bazaru i pomognu mališanima koji su izložili svoje predmete.

- Ovo je već peti po redu Humanitarni bazar u organizaciji Crédit Agricole Srbija, i zaista možemo da kažemo da svi naši zaposleni sa nestrpljenjem očekuju svaki bazar. Crédit Agricole Srbija je jedan od osnivača UN Globalnog dogovora u Srbiji i kao takva ima aktivnu ulogu u korporativnoj društvenoj odgovornosti, naročito kada je u pitanju podrška deci – rekla je regionalna direktorka Crédit Agricole Srbija za niški region Jasmina Stevanović i dodala da će banka i u budućnosti nastaviti da pruža podršku školama.

U filijalama su izloženi ručno izrađeni novogodišnji ukrasi, čestitke, ukrasne sveće, različiti predmeti od keramike i mnogi drugi proizvodi, a očekuje se da će tokom trajanja akcije biti prikupljena značajna sredstva koja će biti iskorišćena za pomoć školama koje su uzele učešće u ovom projektu. 

Podeli sa prijateljima
Pronađite nas na: