Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Saopštenja za javnost

  • Oglas za zaposlenje

    ates Nearsourcing d.o.o. Niš, u saradnji sa Pakom Grupom, za potrebe više novih projekata namenjenih poznatim klijentima u inostranstvu, raspisuje konkurs za sledeće pozicije  PHP programer – 2 seniora.

    detaljnije
  • Stipendije za učenike i studente romske nacionalnosti

    Kao deo preuzetih obaveza u okviru Dekade inkluzije Roma Fond za otvoreno društvo (Fund for an open society-FOSS), Institut za otvoreno društvo (Open Society Institute-OSI) u okviru romskog programa javnog zdravlja (Roma Health Project-RHP) zajedno sa Romskim obrazovnim fondom (Roma Education Fund) realizuje Program stipendiranja Roma i Romkinja u oblasti zdravlja Roma Health Scholarship Program. 

    detaljnije
  • KONFERENCIJA EURODIG 2011

    U beogradskom Sava Centru, 30 i 31. maja, biće održana konferencija na temu upravljanja Internetom – EuroDig 2011. Ovaj događaj predstavlja otvoreno mesto za diskusije i razmenu mišljenja o pitanjima u vezi sa upravljanjem Internetom.

    detaljnije
  • Konkurs za upis u prvu godinu Gimnazije

    Gimnazija ''Svetozar Marković'' iz Niša upisuje po dvadeset prvi  put učenike u prvi razred  SPECIJALIZOVANOG MATEMATIČKOG ODELJENJA, po osmi put učenike u prvi razred SPECIJALIZOVANOG ODELJENJA ZA UČENIKE SA POSEBNIM SPOSOBNOSTIMA ZA FIZIKU, po peti put učenike u SEDMI RAZRED OSNOVNOG OBRAZOVANJA OBDARENE ZA MATEMATIKU. 

    detaljnije
  • Dan održivog razvoja

    AIESEC u Nišu i Ministarstvo za evropske integracije organizuju 10. maja 2011. godine Dan održivog razvoja u svečanoj sali gimnazije Bora Stanković od 18:00 do 19:30h.

    detaljnije
  • Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih akcija

    Organizacija civilnog društva Proaktiv iz Niša uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta raspisuje KONKURS za finansiranje omladinskih volonterskih akcija „Mladi su zakon“ za Nišavski okrug.

    detaljnije
  • Konkurs za predstavljanje mobilnih aplikacija

    Otvoren konkurs za predstavljanje aplikacija za mobilne uređaje u okviru događaja MobileMonday Srbija.

    detaljnije
  • Career Days – Sajam praksi, edukacije i poslova

    AIESEC u Nišu tradicionalno organizuje Sajam Karijere, koji će se održati 19. aprila u Domu Vojske od 11h. Cilj projekta je obezbeđivanje kvalitetnih kadrova zainteresovanim kompanijama i smanjenje nezaposlenosti mladih.

    detaljnije
  • Arigato

    Akcija za podršku Japanu nastala kao inicijativa domaće Internet zajednice.

    detaljnije
  • Udruženje građana Moj Dinar novi urednik stranice Banke:online/

    Banke:online/ od sada u rukama udruženja građana Moj dinar.

    detaljnije
  • Zaštita potrošača u domenu finansijskih usluga - MojDinar

    detaljnije
  • IT Open Days 2011 - Unlock Your potential…

    U organizaciji Tehničke škole „Nikola Tesla“ Šid i Računarskog fakulteta iz Beograda od 13. do 16. maja u prostorijama Računarskog fakulteta održaće se IT seminar „IT OpenDays 2011“ pod sloganom „Unlock Your potential...“ za talentovane učenike osnovnih (oglednih) i srednjih stručnih škola i gimnazija iz Srbije.

    detaljnije
  • Digitalna budućnost Srbije

    Od marta u Srbiji je počeo sa radom Interaktivni advertajzing biro ili skraćeno IAB Serbia – asocijacija koja se bavi promocijom i pružanjem aktivne podrške razvoju tržišta digitalnog marketinga kod nas.

    detaljnije
Pronađite nas na: