Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

"Balkanrok fest" krajem avgusta, otvoren konkurs za bendove

Tradicionalni niški festival koji promoviše mlade snage lokalnog rokenrola - "Balkanrok", prema najavama organizatora, trebalo bi da se održi 31. avgusta u Banovini. Ove godine festival je humanitarnog karaktera, jer će se tokom Balkanroka prikupljati pare za lečenje sestara iz Niša koje boluju od fridrajhove ataksije - Natalije i Ive Bašović.

  • balkanrok

    "Balkanrok fest" krajem avgusta, otvoren konkurs za demo bendove

    Tradicionalni niški festival koji promoviše mlade snage lokalnog rokenrola - "Balkanrok", prema najavama organizatora, trebalo bi da se održi 31. avgusta u Banovini. Ove godine festival je humanitarnog karaktera, jer će se tokom "Balkanroka" prikupljati pare za lečenje sestara iz Niša koje boluju od fridrajhove ataksije - Natalije i Ive Bašović.

    detaljnije
  • jorgovani promo

    Boemski pank bend "Jorgovani" u Nišu proslavlja deceniju postojanja

    "Žestoka muzika koju možeš da slušaš i kad si tužan i kad se veseliš, na momačkoj večeri, svadbi, ali i na razvodu braka" - to je boemski pank, kažu "Jorgovani", koji će u subotu 5. novembra u niškom "AKC Fuzz"-u proslaviti 10 godina postojanja. Uvertiru na koncertu napraviće im bend iz Aleksinca "Bamper Iscelitelj".

    detaljnije
Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

Prvo ih oterao a sad im daje subvencije.

Vojin Ivanović Čitalac

Tekst: Prihode "Konstantinu Velikom" donosiće kargo saobraćaj, Vučić najavio i logistički centar u Nišu

Pronađite nas na: