Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

"Balkanrok fest" krajem avgusta, otvoren konkurs za bendove

Tradicionalni niški festival koji promoviše mlade snage lokalnog rokenrola - "Balkanrok", prema najavama organizatora, trebalo bi da se održi 31. avgusta u Banovini. Ove godine festival je humanitarnog karaktera, jer će se tokom Balkanroka prikupljati pare za lečenje sestara iz Niša koje boluju od fridrajhove ataksije - Natalije i Ive Bašović.

  • balkanrok

    "Balkanrok fest" krajem avgusta, otvoren konkurs za demo bendove

    Tradicionalni niški festival koji promoviše mlade snage lokalnog rokenrola - "Balkanrok", prema najavama organizatora, trebalo bi da se održi 31. avgusta u Banovini. Ove godine festival je humanitarnog karaktera, jer će se tokom "Balkanroka" prikupljati pare za lečenje sestara iz Niša koje boluju od fridrajhove ataksije - Natalije i Ive Bašović.

    detaljnije
  • jorgovani promo

    Boemski pank bend "Jorgovani" u Nišu proslavlja deceniju postojanja

    "Žestoka muzika koju možeš da slušaš i kad si tužan i kad se veseliš, na momačkoj večeri, svadbi, ali i na razvodu braka" - to je boemski pank, kažu "Jorgovani", koji će u subotu 5. novembra u niškom "AKC Fuzz"-u proslaviti 10 godina postojanja. Uvertiru na koncertu napraviće im bend iz Aleksinca "Bamper Iscelitelj".

    detaljnije
Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: