Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

"Balkanrok fest" krajem avgusta, otvoren konkurs za bendove

Tradicionalni niški festival koji promoviše mlade snage lokalnog rokenrola - "Balkanrok", prema najavama organizatora, trebalo bi da se održi 31. avgusta u Banovini. Ove godine festival je humanitarnog karaktera, jer će se tokom Balkanroka prikupljati pare za lečenje sestara iz Niša koje boluju od fridrajhove ataksije - Natalije i Ive Bašović.

 • balkanrok

  "Balkanrok fest" krajem avgusta, otvoren konkurs za demo bendove

  Tradicionalni niški festival koji promoviše mlade snage lokalnog rokenrola - "Balkanrok", prema najavama organizatora, trebalo bi da se održi 31. avgusta u Banovini. Ove godine festival je humanitarnog karaktera, jer će se tokom "Balkanroka" prikupljati pare za lečenje sestara iz Niša koje boluju od fridrajhove ataksije - Natalije i Ive Bašović.

  detaljnije
 • jorgovani promo

  Boemski pank bend "Jorgovani" u Nišu proslavlja deceniju postojanja

  "Žestoka muzika koju možeš da slušaš i kad si tužan i kad se veseliš, na momačkoj večeri, svadbi, ali i na razvodu braka" - to je boemski pank, kažu "Jorgovani", koji će u subotu 5. novembra u niškom "AKC Fuzz"-u proslaviti 10 godina postojanja. Uvertiru na koncertu napraviće im bend iz Aleksinca "Bamper Iscelitelj".

  detaljnije
Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: