Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:11, 11. 9. 2010.

| Društvo

Grana ubila baku i unuku

Autor:S.S.Izvor:Južne vesti
Pantelejska crkva

NIŠ - Baka i unuka poginule su danas oko 10 sati u krugu Pantelejmonske crkve kada je na njih pala velika grana s visine od osam metara. Grana lipe se otkinula iz krošnje stabla, kako se pretpostavlja zbog starosti.

Baka, starosti oko 60 godina i desetogodišnje dete zadobili su teške povrede kičme odnosno glave od kojih su preminuli na licu mesta.

O negovanju stabala u Pantelejmonskoj crkvi, kako saznajemo, brigu vode sveštenici ovog hrama, a ne javno komunalno preduzeće „Gorica“. Uviđaj je obavila policijska uprava.

Juče je u ovoj crkvi održano bogosluženje povodom Jovana Krstitelja koji se po pravoslavnom kalendaru pada danas.

Očigledno da gradska uprava nešto hitno mora da učini sa dotrajalim stablima u centru Niša jer je ovo već peti slučaj za dve godine koji je naneo povrede građanima. Trulo stablo je odnelo i jedan život na Sinđelićevom trgu u Nišu kada je palo na građanina.


Priveden novinar Južnih vesti

Novinar Južnih vesti, Predrag Blagojević, proveo je nekoliko sati u policijskom pritvoru dok je policija "utvrđivala njegov identitet".

Blagojević je priveden dok je izveštavao sa događaja.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • BILJANA KRSTIC

    23:33 // 11. 9. 2010.

    NE MOGU DA VERUJEM DA SE POSLE MNOGIH SLICNIH SLUCAJEVA..OVAKO NESTO DESAVA....STRASNO JE I ZA NAS KOJI NE POZNAJEMO TE LJUDE A KAMO LI ZA NJIHOVE PORODICE..POGOTOVO ZA DETE KOJE JE TEK POCELO DA ZIVI....A ZAUVEK NAPUSTILO OVAJ SVET NI SLUTECI DA CE NASTRADATI OD ,,,,GRANE....................ISKRENO SAUCESCE OZALOSCENOJ PORODICI............

  • Igor

    20:26 // 11. 9. 2010.

    Ovo je tragedija, ali to ne sme da bude niciji alibi da posece sve sto stigne po gradu!Pogledajte samo sta su uradili od Caira.

  • Zoran Simic

    16:27 // 11. 9. 2010.

    Neverovatno!!!
    Ovo je za svaku osudu,nebitno ko je zaduzen za sredjuvanje i odrzavanje stabala u porti Pantelejske crkve!!!
    Ja inace zivim na Panteleju i dolazim vrlo cesto u crkveno dvoriste s cerkicom koja ima 6 god,da se malo prosetamo i udahnemo svezeg vazduha,posto je to jedino mesto na Panteleju gde moze covek da pusti dete da se malo poigra na travi, ali posle ovog dogadjaja ne verujem da cu dolaziti tako cesto, jer sam iskreno zgranut i plasim se za sigurnost svoje cerke i sebe!!!
    NEVEROVATNO!!!
    Sta drugo reci.........
    Ovo je zaista krupna stvar i za ovo bi trebalo neko da odgovara!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: