Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:06, 6. 7. 2012.

| Društvo

Postavljanje stolica na Letnjoj pozornici

Autor:Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti
stolice postavljanje3
Pogled na Letnju pozornicu koja se priprema za Horske svečanosti

Posle teksta Južnih vesti o stolicama koje nedostaju na Letnjoj pozornici u niškoj Tvrđavi, Uprava za imovinu i inspekcijske poslove se uključila u rešavanje problema. Postavljanje stolica krenulo je od ranog jutra.

Na Pozornici je danas potpuno druga slika. Sve stolice su na broju. Nisu još uvek sve ušrafljene, ali na tome se radi. stolice postavljanje Stolice su tu, samo još da se ušrafe

Kako je još juče popodne najavio Ljubiša Janić, načelnik Uprave za imovinu i inspekcijske poslove, u čijoj je nadležnosti ovaj objekat, radnici će se potruditi da sve bude spremno za subotu veče, kada je zakazano otvaranje Horskih svečanosti.

- Da vam se zahvalim što ste me obavestili u kakvom je stanju Letnja pozornica bila. Ja sam poslao ekipu i oni su potvrdili da nedostaje veliki broj stolica. Izdao sam naređenje da se taj problem reši i mi ćemo se potruditi da do subote to sve bude u najboljem redu – rekao je Južnim vestima Ljubiša Janić.

stolice postavljanje2 Radi se polako, ali sigurno - nije lako na vrućiniU trenutku kada je novinar Južnih vesti obišao Letnju pozornicu, stolice je postavljao samo jedan radnik. Kaže da se krenulo rano i da će najverovatnije sve biti završeno do sutra uveče.

Sve stolice su postavljene na svoja mesta shodno numeraciji, ostalo je samo da se ušrafe. Nišlijama ne preostaje ništa drugo nego da u subotu uživaju u nastupima horova, nadajmo se, sedeći.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nishleeaman

    09:58 // 7. 7. 2012.

    kakvi ste vi indijanci.stolice se ne skidaju prvi put,vec je to radjeno i na vreme su bile vracene!!!jedna stvar mi nije jasna,a to je zasto se stolice ne namestaju po potrebi a da ostatak godine budu u magacinu,imali bi divan amfiteatar za koncerte i zurke.a ovako stoje izlozene meteoroloskim prilikama i vandalima koji na koncertima hodaju i skacu po njima(citaj lome ih).mislite o tome stolice stoje 350 dana godisnje za 6 dana filskih i sbake druge godine par dana horskih svecanosti.HOCEMO PRAZAN AMFITEATAR!!!!

  • Davor Todorović

    00:08 // 7. 7. 2012.

    Ja mislim da je to predrag Blagojević malo pripretio novim oružijem koje se zove Perun, i odmah su počeli da slušaju.

  • Anagram

    00:07 // 7. 7. 2012.

    Kad sve zavisi od vas, aj napisite neki tekst o tome kakva nam je divljina grad, pa da se neko seti da ga sredi!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: