Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:52, 23. 2. 2012.

| Društvo

Sajam poslova i stručnih praksi u Nišu

Autor:Jelena CvetkovićIzvor:Južne vesti
best

Sajam poslova i stručnih praksi za studente, diplomce i postdiplomce biće održan 5. i 6. marta na Elektronskom fakultetu u Nišu. Sajam se održava pod sloganom "JOB FAIR' Tvoja karijera počinje ovde!".

Organizator sajma je niška grupa Udruženja studenata tehnike Evrope "BEST Niš".

Ovo udruženje poziva studente da u par koraka ostave svoj CV na sajtu sajma ili da ga lično dostave potencijalnim poslodavcima za vreme sajma.

Studentima će biti omogućeno da kroz set prezentacija kompanija, seminare, obuke i radionice steknu ili unaprede neke veštine, kojima se ne pridaje dovoljno značaja u zvaničnom obrazovnom sistemu, a koje su vrlo tražene u modernom poslovanju.

Tokom sajma biće organizovano i Inženjersko takmičenje - EBEC Niš kroz koje će studenti imati priliku da u timskom radu sa svojim kolegama oprobaju znanja i veštine koje su stekli tokom studiranja. Za srednjoškolce će biti organizovano takmičenje u programiranju pod nazivom "Infomanija".

Svoje učešće na sajmu do sadu su potvrdili kompanija automobila "Fiat", "Microsoft Development Center" Srbija i Klaster naprednih tehnologija iz Niša "NiCATpored". Pored njih na sajmu će se predstaviti i "PS Tech", "ELSYS Estern Europe" i "PriceWaterhouse Coopers", zatim Istraživačko razvojni institut NIRI, "Youngculture", "TelventDMS", "INEA SR", "Ernst & Young", "Consulteam", "IT Centar", kao i kompanija "Tehno MS" kao tehnička podrška sajma.

Najavljeno je da će na kompanije "Fiat" i "Leoni" na sajmu imati posebne prostorije u kojojima će obavaljati razgovore sa kandidatima za posao.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: