Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:12, 24. 7. 2017.

| Društvo

Sumnjive tablete u poštanskim sandučićima uznemirile Prokupčane

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
tablete
Tablete iznenadile Prokupčane; foto: Lj. M.

Tokom vikenda, u poštanskim sandučićima građana na više lokacija i ulica u Prokuplju, neko je ubacio kesice u kojoj su tri tablete narandžaste boje sa propratnim pismom i brojem telefona.

Većinu građana je uznemirila ova pošiljka, pa su neki slučaj prijavili i policiji.

U poruci koja je ostavljena sa tabletama piše „Tablete za nesanicu i stres, ako želite veću količinu javite se da se dogovorimo“ gde je na kraju poruke jasno i čitko napisan broj mobilnog telefona.

U prvom trenutku sam bila iznenađena i pomislila da se neko šali pa sam nenaručenu pošiljku bacila u korpu za otpatke. Međutim, kada me je rođaka u drugom delu grada pozvala i slučajno rekla šta je zatekla ujutru u sandučetu uz napomenu da je sve odnela u policiju i ja sam uzela iz korpe i tokom dana ću prijaviti nadležnima – priča jedna Prokupčanka.

Ona dodaje da ne može ni da predpostavi čemu služe tablete i očekuje da se policija ozbiljno pozabaviti ovim problemom.

Ko zna čemu služe tablete, a pitanje je i šta će biti ako ih u sandučetu pronađe neko dete i ne daj bože proguta – zabrinuta je ona.

U policiji saznajemo da su primili prijave građana u vezi ovog slučaja i da rade na rasvetljavanju svih okolnosti i pronalaženju počinioca. Inače, na broj koji je ostavljen u poruci uz tablete, javio se mlađi muškarac koji tvrdi da je iz Niša i da u tridesetak kilometara udaljenom Prokuplju nije bio zadnjih nekoliko godina.

Verujte mi da ne znam o čemu se radi, ja nemam nikave veze sa tim. Već sam imao jedan poziv neke starije muške osobe iz Prokuplja, koja mi je rekla da sam ostavio tablete i kontakt oko dogovora. I njemu sam rekao da ja to nisam uradio, a pomislio sam da je neka šala – tvrdi mladić koji se javio na telefonski broj ostavljen u poruci.

On je još rekao da trenutno živi i radi u Zemunu, a da u Niš dolazi kod roditelja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: