Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:28, 10. 7. 2012.

| Društvo

Turci krivi za gužve na autoputu?

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti, Blic
autoput-guzva2

Državljani Turske koji su iz Evrope putovali ka toj zemlji jedini su razlog zbog kojeg je prethodnog vikenda bio zakrčen saobraćaj na naplatnim stanicama kod Beograda i Niša, izjavio je v. d. generalnog direktora "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak.

U izjavi za Blic Drobnjak je odbacio odgovornost "Puteva Srbije" za začepljenje i pojasnio da je problem zapravo nastao jer su Turci "istovremeno krenuli ka Nišu".

- Između subote i nedelje državljani Turske su spavali na odmaralištima od Bubanj Potoka do Niša. U jednom trenutku istovremeno su krenuli ka naplatnoj rampi Nais kod Niša, gde se istovremeno skupilo oko 12.000 vozila - rekao je Drobnjak.

 

Prema njegovim rečima, rampu "Nais" kod Niša je u subotu iz pravca Beograda prošlo oko 18.000 vozila, a u nedelju 15.000, dok je propustljivost oko 1.800 vozila na sat.

Naglašavajući da je to prvi put u poslednje 4 godine da se dogodila takva gužva na autoputevima, Drobnjak je dodao da bi to moglo ponovo da se desi pod istim okolnostima tokom ovog meseca u pravcu prema Nišu, a tokom avgusta u pravcu prema Beogradu, kada se Turci vraćaju sa odmora.

Podsetimo, tokom vikenda su kolone automobila na naplatnoj rampi Nais kod Niša bile dugačke više od 15 kilometara, a pojedini vozači su u redu čekali i po 4 sata!

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Todor

    12:28 // 2. 8. 2012.

    Kakve su to neotesane izjave da su Tuci krivi za gužve na autoputu?
    Dok se kralo na putarini, brže se prolazilo.
    Organizacija je zatajila.

  • babun

    17:09 // 12. 7. 2012.

    samo tog dana min. 18.000 po 10e za putarinu, + drugi pravac i ostale naplatne rampe, a auto put u katastrofalnom stanju.

  • DraganaT.

    11:38 // 11. 7. 2012.

    Ova vest je atak na inteligenciju.... Turaka je vazda bilo na putevima, jos kad je Marko orao drumove, da ne pominjemo sedamdesete, oamdesete i gastarbajterske najezde, a taman posla da neko od ovih ansih prizna da je kriv...Eto sad se opet vadimo na Turke....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: