Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:26, 18. 6. 2012.

| Društvo

Zahvalnice Vojske za Leskovčane

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
Vojska zahvalnice
foto: Vojska Srbije

Za uspešnu organizaciju proslave Dana Vojske Srbije 23. aprila načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Ljubiša Diković uručio je zahvalnice.

- Obeležili smo praznik sa idejom da približimo vojsku građanima, prikažemo šta vojnici rade i koliko su uspešni. Takav način obeležavanja Dana Vojske naišao je na pozitivne reakcije građana i u tome sigurno ne bismo uspeli bez vaše pomoći - rekao je načelnik Diković.

Zahvalnice su, između ostalih dobili direktor policije Milorad Veljović, savetnica ministra unutrašnjih poslova Zorana Vlatković i direktor tehnike Telekoma Saša Leković.

Grad Leskovac i njegovi građani bili su odlični domaćini ovogodišnje svečanosti i Slobodanu Kociću, gradonačelniku Leskovca, uručena je zahvalnica ministra odbrane kao pojedincu i načelnika Generalštaba kao predstavniku grada i građana Leskovca.

Ministar odbrane zahvalio je, među ostalima, na pomoći Vladimiru Žugiću, načelniku Policijske uprave Leskovac, Goranu Trajkoviću, pomoćniku generalnog direktora preduzeća Jumko-Vranje i Milanu Kundakoviću i Viktoru Ćulibrku, reditelju i producentu Radio-televizije Srbije, koja je omogućila građanima da u direktnom prenosu prate proslavu praznika Vojske.


Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: