Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:42, 6. 4. 2015.

| Hronika

16-godišnjaka u školi vršnjak uboo nožem u butinu

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Hitna-pomoc.jpg
Đaci su danas ispred škole zatekli dva vozila interventne jedinice policije i Hitne pomoći (foto: Vanja Keser)

Đaka II razreda Tehničke škole "12. februar" danas u školi drug iz odeljenja uboo je nožem u butinu, potvrdila je policija. Dečak je zbrinut na Klinici za dečju hirurgiju i nije životno ugrožen, a policija još ne saopštava okolnosti pod kojima se ovo dogodilo. 

U Kliničkom centru u Nišu kažu da je povreda sanirana. Kako saznajemo, incident se dogodio na odmoru u hodniku škole dok je školski policajac bio u dvorištu.

policija Danas policija ispred školeŠkolski tim za bezbednost je, kako kaže načelnik Školske uprave Nišavskog okruga Živomir Jovanović, postupio u skladu sa procedurom, direktorka je pozvala policiju i o incidentu odmah obavestila i Školsku upravu. Načelnik Jovanović je posetio povređenog dečaka.

Razgovarao sam sa dežurnom doktorkom, srećne su okolnosti što nije povređen nijedan vitalni organ, tako da je verovatno da će dečak već za 2 do 3 dana biti pušten kući. Oseća se dobro - kaže Jovanović.

Dodaje da o okolnostima pod kojima se incident desio ne može da govori, jer policija još radi na utvrđivanju detalja.

Dalje ne smem da komentarišem. Pretpostavljam da je i onaj ko je uboo ovog dečaka maloletan, o sakcijama će se odlučivati kada se sve završi - dodaje Jovanović.

U policiji dodaju da još utvrđuju okolnosti pod kojima se sve dogodilo posle čega će, kažu, izdati saopštenje.


Nije prvi put

Inače, nedavno je ispred zgrade ove škole maturantu Nemanji Jankoviću vršnjak iz susedne Mašinsko-tehničke škole "15. maj" metalnom šipkom polomio obe ruke.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragiša Kostić

    17:23 // 7. 4. 2015.

    Uvedena je veronauka u škole ali nažalost ni to ne pomaže.Satanizam kuca na mala i velika vrata i samo jaka vera u Boga Isusa Hrista nam može pomoći.

  • Samo glas iz pozadine

    00:31 // 7. 4. 2015.

    Da li to danasnja omladina prai idole u likovima iz devedesetih, ili mi se cini? Da li mediji popularizuju pojedine kriminalce iz tog perioda, zapitajmo se? Ne zelimo jos jednom da prezivljavamo isto!

  • Sale Jatak

    21:41 // 6. 4. 2015.

    Cini li mi se da se posle svirepog ubistva studenta Vuka Stoiljkovica broj izbodenih povecao umesto da se (kako je obecano) smanji? Policijo, sudstvo, politicari, ove i one organizacije, s'a je bilo?

    • muradin

      16:27 // 10. 4. 2015.

      policija , drzava , sudstvo jadno je reagovalo po pitanju toga umesto nakon ubistva da dobije 30-40 godina, niko ne bi potezao noz posle toga

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: