Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:54, 19. 3. 2012.

| Hronika

Maloletnik se ubio zbog duga od 500 evra

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti, Novosti
samoubistvo-aleksinac
N.V. foto: Novosti

Maloletni dečak N.V. (17) ubio se iz puške zbog duga od 50.000 dinara, koje je pozajmio od svojih drugova iz Srednje tehničke škole "Prota Stevan Dimitrijević" iz Aleksinca.

On je pucao na sebe iz puške u dvortištu svoje kuće u selu Rutevac.

Bio učenik drugog razreda, a roditelji nisu znali da njihov sin ima dug zbog koga se pretpostavlja da se ubio.

Pre dva dana, u subotu, niški policajci uhapsili su N.Đ.(17) i M.P.(17) iz Aleksinca, zbog sumnje da su, kako saznaju Južne vesti, od sada pokojnog N.V. pokušali da iznude novac.

Prema kratkom komentaru sudije Višeg suda Jasmine Jovović, oni su "pretili trećem licu", za koga se ispostavilo kasnije da je tragično preminuli N.V,  kako bi od njega dobili novac koji su mu pozajmili. Preteće poruke dostavljali su mu putem SMS.

Nakon saslušanja istražni sudija Višeg suda u Nišu osumnjičenima  je odredio jednomesečni pritvor.

Prema saznanjima Novosti, jedan od uhapšenih učenika N.V. je pozajmio 27.000 dinara, uz znanje oca, a drugi je dao na pozajmicu 23.000 dinara, tako što je mimo majke iz kuće uzeo zlatni nakit i prodao ga.

U Aleksincu se, piše u istom tekstu, priča da su pomenuti dečaci bili niži i fizički slabiji od njega, pa se prosto čude kako je N.V. mogao toliko da se uplaši od njih, da je čak digao ruku na sebe. Ili je, kako se nagađa, u celu ovu nezapamćenu tragediju umešan i neko treći, jači i opasniji.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Riki Rikiljica

    09:54 // 21. 3. 2012.

    žao mi je Nikole-koji nije imao hrabrosti da kaže istinu roditeljima-jer ja sumnjam u istinitost opravdanja ucenjivača !Nikako mi ne ide da razumem jednog od dečaka koji kaže da nije imao pare da "pomogne" Nikoli,pa je od svoje majke tražio da mu da njeno zlato koje je "zalozio"-da bi mu dao 23 000 din. Nema te majke koja će zbog tuđeg deteta založiti svoje zlato ! to užasno smrdi na neko drugačije ucenjivanje ! Dečaci su saznali nešto o Nikoli-koje bi bilo strašno po njega kad bi se saznalo za to !Tu ne mislim na krađu,drogu,ljubav !Već na neku možda-"nastranost"-sklonost Nikolinu prema nečem što je mislio da bi ga se roditelji odrekli !ŽAO mi je NIKOLE !

  • Davor Todorović

    01:48 // 21. 3. 2012.

    Svašta se danas dešava kod srednjoškolaca.

  • Nebojsa Ozimic

    10:21 // 20. 3. 2012.

    E momče,momče...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: