Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:11, 25. 4. 2013.

| Hronika

Optužnica protiv vranjskih piromana

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
490x370-Untitled.jpg
Arhivska fotografija

Po odluci Osnovnog suda u Vranju protiv osmorice uhapšenih koji se terete za brojne paljevine u poslednjih par godina u Vranju podignuta je optužnica, a oni će do završetka sudskog postupka ostati u pritvoru.

Prošle godine, 27. decembra, u zajedničkoj akciji kriminalističke policije i žandarmerije uhapšeni su Miloš Mladenović zvani Žaba, Miloš Anđelković zvani Anđel, Velimir Vukoslavović, Miloš Cvetković zvani Banjurac, Božidar Stojanović zvani Boža Karadnik, Dejan Nikolić zvani Kantar, Miloš Popović zvani Pakman i Sava Stanković koji se terete  za narušavanje javnog reda i mira, jer se sumnjalo da su učestvovali u paljevini brojnih automobila, stambenih i ugostiteljskih objekata u Vranju.

Od hapšenja njihov pritvor je produžavan u par navrata, a kako saznajemo, policija je u međuvremenu dostavila brojne dokaze, te je nakon istražnih radnji podignuta optužnica.

Suđenja su zakazana za  8, 9. i 10. maj.

Poslednjih par godina na meti piromana bili su automobili političara i biznismena i ugostiteljski objekti, a 2. jula prošle godine, kada je podmetnut požar u diskoteci Paladium, stradala je i zgrada pozorišta Bora Stanković, stara 120 godina.


Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: