Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:08, 10. 12. 2010.

| Hronika

Povređena devojčica se oseća dobro

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
ilustracija; foto: srbijanet.rs

NIŠ - Učenica koja se povredila kada je na nju tokom nevremena pao prozor u školi, dobro je i ima samo čvorugu, potvrđeno je Južnim vestima u školi Ivan Goran Kovačić.

- Netačna je većina informacija koje ste objavili. Niti je prozor ispao iz futera, niti je prozor uopšte pao, niti se to desilo u dvorištu škole, niti je ona zadobila teške telesne povrede,..  zbog jakog vetra prozor je nju udario kada je ona želela da ga otvori. Čak se ni staklo nije polomilo. Jednostavno, ima samo modrice. A siguran sam da od 1.000 učenika koji idu u školu bar 5-6 se svakog dana vrati kući sa nekim modricama. Dakle, nije nikakva "velika priča" - kaže direktor škole, Steva Tričković.

I pored udarca koji je dobila u glavu, devojčica je dobro, potvrdio je za Južne vesti i otac.

- Dete je dobro. Vidljivih povreda nije bilo ali smo je odmah odveli u Klinički centar, gde joj je snimljena glava kako bi se uverili da nema neku unutrašnju povredu. Po preporuci lekara snimljena je ponovo posle 2-3 sata, za svaki slučaj. Srećom ima samo čvorugu i već danas je mogla u školu, ali smo mi odlučili da joj damo "produženi vikend" - rekao je otac devojčice.

On kaže da je njegova ćerka sedela u klupi kada se, za vreme časa, od jakog vetra kipujući prozor otkačio i udario je u glavu.

Južne vesti su sinoć oko 22,30 objavile da je devojčica teško povređena. Izvinjavamo se čitaocima zbog pojedinih netačnih informacija objavljenih u tom tekstu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Suzana Petrović

    00:24 // 11. 12. 2010.

    Smatram da novinar koji objavi neproverenu i netačnu informaciju, koja može dovesti do drastičnih posledica po osobu ili instituciju, i urednik koji to dozvoli, treba da budu tuženi. Ovo nije uvreda, već konstatacija! Ja sam svedok da je dete bilo pomalo uplašeno, ali stabilno, svesno i bez težih povreda. Pomoćnica direktora i ja smo bile uz devojčicu sve dok roditelji nisu došli po nju.

    Treba da demantujete celu prethodno objavljenu vest jer je potpuno netačna, a ne da se izvinjavate zbog ,,pojedinih'' netačnih informacija.

  • Pera

    22:25 // 10. 12. 2010.

    Prvi put da vidim da se neki medij na ovaj nacin izvini svojim citaocima. Prijatvno sam iznenadjen!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: