Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:56, 15. 5. 2013.

| Hronika

Šetao psa bez korpe i udario policajca

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
pas-bez-korpe-ilustracija-JV-kosta.jpg
Ilustracija

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Miloša Đ.(31) iz Niša koji je sinoć, 14. maja oko 20:15h napao komunalnog policajca.

On se tereti za krivično delo napad na službeno lice prilikom vršenja dužnosti. U policiji kažu da je protiv Miloš Đ. podneta prijava u redovnom postupku tako da nije pritvoren.

- Miloš Đ. je vodio psa bez korpe. Kada ga je patrola susrela, opomenula i zatražila legitimaciju, on je to odbio i počeo da beži. Policajci su ga sustigli i u tom momentu on je udario službeno lice - saznajemo u policiji.

U Komunalnoj policiji navode da je osumnjičeni dva puta udario policajca nogom, a bilo je i pokušaja da udari policajca pesnicom. Incident se zbio u jednoj od ulica koje su prilaz parku "Čair".

- Reč je o vrsti psa Kane Korso koji je težak 40 do 50 kilograma i zna da bude opasan. Prilikom slučaja da zateknemo vlasnika psa koji nije svom ljubimcu stavio zaštitu, dužni smo da ga opomenemo ili kaznimo. Tako je i bilo u ovom slučaju, ali lice nije htelo da se legitimiše tako da je došlo do incidenta. Mi smo tu da sačuvamo red i zato apelujem na ponašanje svih građana da znaju da sve što činimo, to radimo zbog njih. Tačno je da u gradu još nema propisanih mesta gde se šetaju psi, ali i u toj situaciji se trudimo da preventivno opominjemo vlasnike pasa kako niko ne bi bio ugrožen - navode u Komunalnoj policiji

Oni kažu da se kazne za šetanje psa bez povoca ili bez zaštitne korpe kreću od 5.000 do 30.000 dinara, što propisuju sudski organi.


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • EdgarDavids

    13:16 // 6. 3. 2015.

    Ovde se svodi uglavnom prica na komunalnu policiju i vecina ljidi je u pravu...komunalna sve radi sem svog posla,cimaju ljude koje mogu da bi ispunili odredjenu kvotu za taj dan

  • Slavisa

    23:10 // 9. 7. 2013.

    Zbog cega je nama potrebna EU.Upravo zbog toga.Ako meni koji redovno placam poreze drzava nije obezbedila da na to predvidjenom mestu slobodno setam svog ljubimca,moci cu i ja da tuzim istu.

  • Slavisa

    23:05 // 9. 7. 2013.

    Jos od 2007 godine u Nisu se gradi setaliste za pse.Postoji odredjena lokacija i idejno resenje Svake godine u budzetu se planiraju sredstva za njegovu izgradnju,a gde zavrsi novac pojma nemam.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: